Με Νίκολα Γκατσέσα κόντρα στον Όμηρο η ΑΕΜ

Με προπόνηση την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κανονιέρηδων για το αυριανό γειτονικό ντέρμπι στο Νεοχώρι κόντρα στον τοπικό Όμηρο, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Τα προβλήματα γνωστά για τον τεχνικό της ΑΕΜ Γιώργο Πετσίνη, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Θανάση Καβαλλάρη και τον νεαρό Παναγιώτη Κοτοφώλη, ενώ στην τελευταία προπόνηση είδε και τον Λίτσο να μην λαμβάνει μέρος λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων.

Στα ευχαρίστα για την ομάδα του Μεσολογγίου συγκαταλέγεται η έκδοση του δελτίου του Κροάτη επιθετικού της ομάδας Νίκολα Γκατσέσα με τον ποδοσφαιριστή καθημερινά προπόνηση με προπόνηση να δείχνει ότι εγκλιματίζεται στο κλίμα της ομάδας.

Να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν στο στρατόπεδο της ΑΕΜ, μετά την ήττα στο Αντίρριο και την λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τον Ηρακλή Αστακού, και στην προσπάθεια αυτή δεν θα είναι μόνοι καθώς αναμένεται αρκετός κόσμος από το Μεσολόγγι αύριο στο γειτονικό Νεοχώρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν οι κ.κ Κέκελος, Τσιλίκας και Χουλιάρας.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αύριο Σάββατο (10/2) θα πραγματοποιηθεί και μια σημαντική εξωαγωνιστική εκδήλωση. Η χοροεσπερίδα της ΑΕ Μεσολογγίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Hotel Θεοξένια στο λιμάνι Μεσολογγίου!

Μια βραδιά με άρωμα παλιάς και νέας ΑΕΜ, με κέφι και χορό! Η βραδιά θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων, βραβεύσεις παλαιών αστέρων του συλλόγου και κλήρωση δώρων!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr