Τον Απόλλων Δοκιμίου υποδέχεται την Κυριακή η ΑΕΜ

Την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου υποδέχεται την Κυριακή στις 16:00 στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου η ΑΕΜ στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, με τον τεχνικό των κανονιέρηδων να μην μπορεί να υπολογίζει για το Κυριακάτικο παιχνίδι τους Γκατσέσα και Κοντομήτσο οι όποιοι αμφότεροι ταχυπορούνται από διάστρεμμα, καθώς και τον Ντζιμάνη το προβλήματα του είναι πιο σοβαρό και ο χρόνος αποθεραπείας δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μιχαλόπουλος που ήταν εκτός προπονήσεων τις προηγούμενες μέρες λόγω ίωσης, αλλά αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Νίκη και μόνο νίκη ώστε να παραμείνουν στην πρώτη τετράδια που οδηγεί στα play-offs θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, απέναντι σε ένα αντίπαλο που δίνει την δική του μάχη ώστε να αποφυγή στην διαδικασία τον play-out και να παραμείνει απευθείας και την νέα χρονιά στην Α΄ κατηγορία.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Στυλιαράς., Καλαμπόκης και Αντωνόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr