Νίκη με 1-0 για την ΑΕΜ επί του Απόλλων Δοκιμίου

Νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ επί του Απόλλων Δοκιμίου το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παραμένει μέσα στην τετράδα που οδηγεί στα play-offs για την άνοδο, και την ομάδα του Δοκιμίου να υποχωρεί στην 12η θέση που οδηγεί στα play-out για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και με εξαίρεση το τέρμα που σημείωσαν στο 20΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πιστιόλη μετά από μπαλιά του Θανάση Καβαλλάρη να μην δημιουργούς άλλες αξιόλογες στιγμές. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και περιμένοντας στο μισό γήπεδο δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Ότι δεν είχε το πρώτο μέρος σε ευκαιρίες δημιούργηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στις χαμένες ευκαιρίες, τα δοκάρια (2 για την ΑΕΜ και 1 για το Δοκίμι) και τους γηπεδούχους να έχουν και χαμένο πέναλτι 58΄ με τον Μιχαλόπουλο.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

20΄ΓΚΟΛ, μπαλιά του Θανάση Καβαλλάρη με αποδέκτη τον Πιστιόλη, αυτός θα προλάβει την έξοδο του Θεοδωρακόπουλου και με ψηλοκρεμαστό πλάσε θα κάνει το 1-0.

40΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

41΄σουτ του Πιστιόλη από πλάγια θέση άουτ.

45΄ σουτ του Καμμένου θα μαζέψει χωρίς δυσκολία ο Ζέρβας.

50΄σουτ του Ανδρεόπουλου με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα χέρια του Θεοδωρακόπουλου.

52΄σέντρα από αριστερά του Μιχαλόπουλου, σουτ πάνω στην κίνηση του Βασιλάρη με την μπάλα να τραντάζει το αριστερό κάθετο δοκάρι, νέο σουτ του Μπαλαμπάνη με τον Θεοδωρακόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

54΄τυφλό γύρισμα του Καμμένου με τον Ζέρβα εκτός εστίας, ο Μπάμπης Κάκκος θα διώξει σωτήρια με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

55΄σουτ από πλάγια θέση του Τσακανίκα άουτ.

58΄πεναλτι για την ΑΕΜ όταν σουτ του Μιχαλόπουλου θα σταματήσει πάνω στο χέρι του Μυλωνά. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μιχαλόπουλος που θα στείλει τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δοκιμίου.

60΄σεντρα στην περιοχή, κεφαλιά του Μπαλάφα με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.

66΄ατομικη προσπάθεια του Βασιλάρη και πάσα στον Μιχαλόπουλο, το σουτ του τελευταίου θα περάσει ελάχιστα άουτ.

71΄ατομικη προσπάθεια του Μπάμπη Κάκκου και σουτ μέσα από την περιοχή άουτ.

75΄γεμισμα του Θανάση Καβαλλάρη, κεφαλιά του Μιχαλόπουλου άουτ.

80΄πασα του Παπαποστόλου για τον Μπάμπη Κάκκο, το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ.

82΄αδυμανο σουτ του Ξευγένη θα μαζέψει ο Ζέρβας.

88΄εκτελεση φάουλ του Ξευγένη, κεφαλιά του Γρηγοράκη θα μαζέψει ο Ζέρβας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Καλαμπόκης και Αντωνόπουλος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης Θ., Λίτσος, Κάκκος Μ., Μιχαλόπουλος (87΄Καβαλλάρης Δ.), Ζαχαρόπουλος, Πιστιόλης (90΄Κάκκος Γ.), Βασιλάρης (93΄Παππάς), Ανδρεόπουλος (67΄Παπαποστόλου).

Απόλλων Δοκιμίου: (Γιάννης Μακρής) Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας, Κορομηλάς (76΄Ταταράκης), Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Ξευγένης, Μανουσάκης, Μπαλάφας (81΄Γρηγοράκης), Καμμένος (67΄Γιαννακάς), Δημητρέλης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr