Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ κόντρα στον Πανοχθιακό

Εύκολο όπως και αναμενόταν ήταν το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων για την ΑΕΜ, που στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Πανοχθιακού την οποία και νίκησε με σκορ 6-0.

Ένα επτάλεπτο ήταν αρκετό στο πρώτο μέρος για την ομάδα του Μεσολογγίου ώστε να καθαρίσει το ματς.

Στο 15΄ ο Μπαλαμπάνης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Παπαποστόλου άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 17΄γυρισμα του Πιστιόλη στην περιοχή, με κοντινό πλασέ ο Μιχαλόπουλος θα κάνει το 2-0.

Στο 20΄γρηγορη εκτέλεση φάουλ του Θανάση Καβαλλάρη με αποδέκτη τον Λιτσό και σουτ του τελευταίου 3-0.

Στο 22΄ ο Πιστιόλη μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ θα κάνει το 4-0.

Για να έρθει Γκατσέσα στο 40΄με σουτ μετά από κλέψιμο της μπάλας να κάνει το 5-0 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Το τελικό 6-0 θα διαμορφώσει στο 52΄ο Δημήτρης Καβαλλάρης με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ασταθείς απόκρουση του Βασιλείου σε σουτ του Κάκκου.

Ενδεικτικό του παιχνιδιού είναι ότι μόλις στο 47΄οι γηπεδούχοι είχαν ολοκληρώσει τις τέσσερις αλλαγές που είχαν δικαίωμα να κανουν.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο πολύ καλές στιγμές σε ισάριθμα τετ τα τετ στο δεύτερο μέρος στο 53΄ με τον Δήμο και στο 80΄ με τον Νικολλα, με τον νεαρό τερματοφύλακα των κανονιέρηδων Κούρτη που είχε περάσει ως αλλαγή στην ανάπαυλα να αποσοβεί σωτηρία την εστία του.

Μετά την σημερινή νίκη οι κανονιέρηδες σε συνδυασμό και την νίκη του Τρίκαρδου Κατοχής κόντρα στην Φλόγα Παλαιομάνινας σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα μαζί με τον Όμηρο Νεοχωρίου, και την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι που θα κρίνει και την τελική τετράδα με την Φλόγα Παλαιομάνινας στο Αγρίνιο βολεύονται τόσο με νίκη αλλά και ισοπαλία για να κατοχυρώσουν μια εκ των τεσσάρων θέσεων των φετινών play-offs, χωρίς να τους ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε Αχελώο Αγγελοκάστρου και Τρίκαρδο Κατοχής.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Τσαμπάς, η κ.α Βασιλείου και ο κ. Μπάκας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας (46΄Κούρτης), Κοντομήτσος, Μπαλαμπάνης (33΄Πασπαλιάρης), Καβαλλάρης Θ., Λίτσος (33΄Παππάς), Κάκκος, Μιχαλόπουλος (47΄Καβαλλάρης Δ.), Ζαχαρόπουλος, Γκατσέσα, Παπαποστόλου, Πιστιόλης.

Πανοχθιακός: Βασιλείου, Αναστος, Κωτσιάς (33΄λ.τ Νιτσάκης), Σιδέρης, Μητσος, Παναγιωτόπουλος, Γκουτσέλης, Νικολλα, Δήμος, Τσεπας, Ζαραϊδονης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr