Λεύκη ισοπαλία για ΑΕΜ και Ναυπακτιακό Αστέρα στην πρεμιέρα των play-offs

Χωρίς νικητή και με σκορ 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΜ και Ναυπακτιακό Αστέρα στην πρεμιέρα των play-offs την Κυριακή 22 Απριλίου το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των play-offs της Α΄ κατηγορίας που θα αναδείξει και τον φετινό πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας που θα πάρει και την απευθείας άνοδο στην Γ΄Εθνική τη νέα χρόνια.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και με τους Μικελάτο και Αγγελόπουλο δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα καρέ του Γιώργου Χρήστου με αποκορύφωνα το δοκάρι του πρώτου στο 16΄.

Στο δεύτερο μέρος η αλλαγή στην μεσαία γραμμή για την ΑΕΜ με την είσοδο του Ντζιμάνη έδωσε άλλη πνοή στους γηπεδούχους που προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και στο 60΄ με τον Μιχαλόπουλο από πλεονεκτική θέση να στέλνει την μπάλα παράλληλα προς την εστία του Μούζου.

Στο 64΄οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν πολύ κοντά στο γκολ με τον Σαμπανέϊ μέσα από την μικρή περιοχή να πιάνει το σουτ και ο Χρήστου ενστικτωδώς να αποκρούει τη μπάλα.

Στο 75΄ θα είναι η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά σε ένα τέρμα, όταν από ατομική ενέργεια του Βασιλάρη και παράλληλη σέντρα ο Γκατσέσα με σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ.

Στις καθυστερήσεις και το 91΄λεπτο ο Ναυπακτιακός θα διαμαρτυρηθεί έντονα για χέρι στην περιοχή, με τον κ. Ντζάνη να δείχνει παίζεται. Για να έρθει τρία λεπτά αργότερα στο 94΄ ο Καραγιάννης με σουτ να σημαδέψει το δεξί κάθετο δοκάρι του Χρήστου.

Κορυφαίος του παιχνιδιού ο 44χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής και προπονητής τερματοφυλάκων της ΑΕΜ Γιώργος Χρήστου που λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Ζέρβα πηρέ την θέση κάτω από τα γκολπόστ κατεβάζοντας στην κυριολεξία ρολά απέναντι στους παίκτες του Ναυπακτιακού Αστέρα όποτε χρειάστηκε.

Μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής και την νίκη του Όμηρου Νεοχωρίου επί του Τρίκαρδου και την ισοπαλία της ΑΕΜ με τον Ναυπακτιακό, Όμηρος και Αστέρας συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς με την ΑΕΜ να έχει 1 βαθμό και την ομάδα της Κατοχής 0 βαθμούς.

Με επιστολή που μας απέστειλε πριν λίγο, το Nafpaktianews.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστησει την διοίκηση της ΑΕΜ καθώς και τους υπεύθυνους του σταδίου του ΔΑΚ Μεσολογγίου κ.κ Γιάννη Δελαπόρτα και Σπύρο Χαϊδάκη για την φιλοξενία και την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το φιλμ του αγώνα:

3’ Ο Μικελάτος βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι από τον Χρήστου και πέφτει εξω απο την μεγάλη περιοχή διαμαρτυρόμενος για φαουλ, ο διαιτητής του αγώνα κ. Ντζάνης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

6’ Ο Μούζος προλαβαίνει και διώχνει σε πλάγιο μπροστά από τον Πιστιόλη.

16’ Δυνατό σουτ του Μικελάτου σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χρήστου.

17’ Ο Χρήστου ενστικτωδώς αποκρούει πλασέ από θέση τετ α τετ του Μικελάτου κρατώντας το 0-0.

26’ Δυνατό σουτ του Αγγελόπουλου περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29’ Σουτ του Μικελάτου θα περάσει άουτ.

60’ Ο Μιχαλόπουλος από πλεονεκτική θέση στέλνει την μπάλα παράλληλα προς την εστία του Μούζου.

62’ Κοντινή κεφαλιά του Νικολακόπουλου περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

63’ Συρτό διαγώνιο σουτ του Μικελάτου μετατρέπεται σε κόρνερ δύσκολα από τον Χρήστου που πέφτει στην αριστερή του γωνία.

64’ Ο Σαμπανέι εξ’ επαφής δεν μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ που αποκρούει ενστικτωδώς κρατώντας το 0-0.

66’Ο Χρήστου μπλοκάρει την μπάλα πέφτοντας στα πόδια του Λαγού.

74’ Σουτ του Λίτσου με την μπάλα να περνάει άουτ.

75’Ύστερα από ατομική ενέργεια του Βασιλάρη και παράλληλη σέντρα ο Γκατσέσα με σουτ θα στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ.

79’ Ο Πιστιόλης από πλεονεκτική θέση καθυστέρει και ανακόπτεται από την άμυνα του Ναυπακτιακού.

84’ Ο Σχοινάς δεν εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Μπαλαούρα και χάνει μια ακόμα ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό.

91’ Ο Ναυπακτιακός ζητά χέρι μέσα στην περιοχή.

94’ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζάνης, Κωσταράς και Βαλλιάνος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Χρήστου, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης, Κάκκος Μ. (57΄Κοντομήτσος), Λίτσος, Μιχαλόπουλος (64΄Παπαποστόλου), Ζαχαρόπουλος (46΄Ντζιμάνης), Γκατσέσα, Βασιλάρης, Πιστιόλης (84΄Ανδρεόπουλος).

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Δημήτρης Σκούνας) Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Θεοχάρης, Γιαννόπουλος, Λαγός, Αγγελόπουλος (87΄Καραγιάννης), Μελετίδης (76΄Καντάνης), Μικελάτος (90΄Κονίδας), Σαμπανέϊ (76΄Σχοινάς).

Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε σε επανάληψη όλο το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr