Ήττα με «κάτω τα χέρια» για την ΑΕΜ από τον Τρίκαρδο Κατοχής

Ήττα με «κάτω τα χέρια» για την ΑΕΜ στο απόγευμα της Κυριακής στο Νεοχώρι από την ομάδα του Τρίκαρδου Κατοχής με 3-0 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play – offs, με την ομάδα της Κατοχής να φτάνει τους 4 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα, και την ομάδα του Μεσολογγίου να παραμένει στους 2 βαθμούς και την τελευταία θέση.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τις δυο ομάδες να κυνηγούν το πρώτο τρίποντο στην φετινή διαδικασία των play – offs με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ στα μέσα του πρώτου μέρους όταν το σουτ που θα επιχειρήσει έξω από την περιοχή ο Μούτσα θα κοντράρει σε σώμα αμυντικού και θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.

Την νίκη των γηπεδούχων εδραίωσαν στο δεύτερο μέρος με ισάριθμα σουτ έξω από την περιοχή οι Χαλαζιάς και Αγγελης διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Την επόμενη αγωνιστική την προσεχή Κυριακή 20 Μαΐου ο Τρίκαρδος τυπικά φιλοξενούμενους θα φιλοξενηθεί από τον Όμηρο Νεοχωρίου, ενώ η ομάδα του Μεσολογγίου θα μεταβεί στην Ναύπακτο όπου θα αντιμετώπιση την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα που προπορεύεται στον βαθμολογικό πινάκα με 10 βαθμούς έναντι 7 του Όμηρου Νεοχωρίου.

Τρίκαρδος Κατοχής: ( Γιώργος Ασπρογέρακας) Τσιάρας, Καβαλιέρης (88΄Κοντοπάνος), Βασιλαρής, Τσιλιπάνος, Γατσώρης, Σαμφώνας (83΄Τσάμης), Σεραφίγγος, Φραγκούλης, Κουκουρδέλης (46’Αγγελης), Μούτσα (90΄Μανέτας), Χαλαζιάς.

ΑΕΜ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαμπάνης, Κοντομήτσος (70΄ Κοτοφώλης), Κάκκος Μ., Λίτσος, Ντζιμάνης (53’λ.τ Παππάς), Πασπαλιάρης (59΄ Κάκκος Γ.), Ζαχαρόπουλος, Πιστιόλης, Παπαποστόλου, Ανδρεόπουλος (72΄ Καβαλλάρης Θ).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr