Βαριά ήττα για την ΑΕΜ στη Ναύπακτο/Πρωταθλητής ο Ναυπακτιακός Αστέρας

Βαριά ήττα με σκορ 5-0 για την ΑΕΜ από τον Ναυπακτιακό Αστέρα στη Ναύπακτο στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των play-offs, με την ομάδα της Ναυπάκτου να στέφεται πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας για την σεζόν 2017-2018, εξασφαλίζοντας και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία καθώς και σε περίπτωση ισοβαθμίας την τελευταία αγωνιστική με την ομάδα του Ομήρου υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια στην διαδικασία την μπαράζ.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

17΄Ατομικη προσπάθεια Αγγελόπουλου από δεξιά γύρισμα στην περιοχή, πλασέ Σχοινά σε κόρνερ ο Ζέρβας.

18΄Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό, σουτ έξω από την περιοχή Σχοινά αποκρούει ο Ζέρβας, ριμπάουντ από τον Καντάνη σουτ εκ νέου εντυπωσιακή απόκρουση από τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ.

21΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σουτ του Ζαχαρόπουλου μέσα από την περιοχή με την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι.

26΄σουτ του Αγγελόπουλου μαζεύει με διπλή προσπάθεια ο Ζέρβας.

27΄τετ τα τετ Μελετίδη θα βγει και θα μπλοκάρει έγκαιρα ο Ζέρβας.

33΄Γκολ, εκτέλεση φάουλ Αγγελόπουλου η μπάλα θα κοντράρει πάνω στο Λίτσο και θα φτάσει στον Καντάνη, σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει εκ νέου και θα καταλήξει στο βάθος της εστίας 1-0.

34΄Γκολ, γύρισμα Καραγιάννη από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, πλασέ Αγγελόπουλου 2-0.

47΄Σουτ Παπαποστόλου έξω από την περιοχή άουτ.

55΄Γκολ, ο Αγγελόπουλος θα κλέψει τη μπάλα και θα πασάρει στο Σχοινά ο οποίος με σουτ στην κλειστή γωνία θα κάνει το 3-0.

58΄Γκολ, απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σχοινά 4-0.

72΄Γκολ, γύρισμα Κονίδα στην περιοχή, σουτ του Ρουμπάτου 5-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής, Καλαμπόκης και Γαλανόπουλος.

Ναυπακτιακός Αστέρας: (Δημήτρης Σκούνας) Μούζος, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης (Δενδρινός), Καντάνης, Καραγιάννης (Κονίδας), Γιαννόπουλος, Μελετίδης , Σχοινάς (Σαμπανέϊ), Αγγελόπουλος (Ρουμπάτος).

ΑΕΜ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Μπαλαμπάνης, Καβαλλάρης Θ. Λίτσος, Κάκκος Μ., Καβαλλάρης Δ., Μιχαλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Παπαποστόλου (Κάκκος Γ.), Πιστιόλης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr