ΑΕΜ: Επιστροφή στις προπονήσεις, φιλικό με Δόξα Καινουρίου το Σάββατο στο ΔΑΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Γιώργου Γιάκου την Πέμπτη το απόγευμα μετά το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και ολιγόλεπτο παιχνίδι με τη μπάλα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει πρωινή και απογευματινή προπόνηση, ενώ το Σάββατο το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου οι κανονιέρηδες θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για την φετινή χρονιά κόντρα στην ομάδα της Δόξας Καινουρίου, που την φετινή χρονιά επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας έχοντας κάνει αξιόλογες μεταγραφικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, η ομάδα του Μεσολογγίου σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ εξετάζει περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με παίκτες από την μεσαία γραμμή και πίσω, και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να υπάρχει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr