Έτοιμη η ΑΕΜ για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Οικονόμου Τσαριτσάνης

Από σήμερα στη Λάρισα οι κανονιέρηδες

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Οικονόμου Τσαριτσάνης για την 1η φαση του κυπελλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Γιάκος είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, με τους κανονιέρηδες να αναχωρούν το μεσημέρι του Σαββάτου για την Λάρισα όπου και θα διανυχτερεύσει η αποστολή.

Η αποστολή της ομάδας του Μεσολογγίου είναι: Γκασούκας, Κοκώνης, Λίτσος, Παναγιωτόπουλος, Κοντομήτσος, Ντζιμάνης, Καλοκαίρης, Τζαμαλής, Πιστιόλης, Βασιλογιάννης, Μιχαλόπουλος Καβαλλάρης, Τσιούνης, Δενδρινός, Μακα, Φονταλής, Βρέττας, Κούρτης.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο γήπεδο Τσαριτσάνης Γ. Μητσιμπόνας ορίστηκαν οι κ.κ Καλατζής, Αναστασίου και Σακκάς του συνδέσου Θεσσαλίας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr