Φιλική νίκη με σκορ 5-1 για την ΑΕΜ επί του Παλληξουριακού

Φιλική νίκη με σκορ 5-1 για την ΑΕΜ επί του Παλληξουριακού το μεσημέρι της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου είχε τον ελέγχω του παιχνιδιού από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και πηρέ από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 6΄ ο Τσιούνης με σουτ κεραυνό μέσα από την περιοχή δεν αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Σκαμανζούρα κάνοντας το 1-0.

Στο 14΄ο Μιχαλόπουλος με ατομική ενέργεια και προσποίηση πάνω σε αντίπαλο θα κάνει το 2-0.

Στο 18΄ ο Βασιλογιάννης θα εκτέλεση το κόρνερ, με τον Πιστιόλη με κεφαλιά να κάνει το 3-0.

Στο 21΄στην πρώτη επισκευή στα καρέ του Γκασούκα για τους φιλοξενούμενους από στημένη φάση (εκτέλεση κόρνερ) θα έρθει η μείωση του σκορ με τον Συριανό με κεφαλιά να κάνει το 3-1.

Στο 54΄ο Βασιλογιάννης θα κάνει την ατομική ενέργεια από δεξιά και το γύρισμα στην περιοχή, με τον επερχόμενο Τσιούνη με σουτ πάνω στην κίνηση να κάνει το 4-1.

Το τελικό 5-1 θα διαμορφώσει 78΄ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι ο Αποστόλης Τσιούνης μετά από μπαλιά του Καβαλλάρη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Πολύ καλή παρουσία ειδικά στο πρώτο μέρος από τους κανονιέρηδες δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, που αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια ο δείχτης του σκορ θα είχε ανεβεί και άλλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Αλεξόπουλος και η κ.α Τραυλού.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιωργος Γιάκος) Γκασούκας, Καλοκαίρης, Παναγιωτόπουλος, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Τζαμαλής, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος, Πιστιόλης, Βασιλογιάννης, Τσιούνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Δενδρινός, Καβαλλάρης, Βρέττας, Φονταλής, Γιαννιώτας, Τσιριμώκος.

Παλληξουριακός: (Σπύρος Παπαδάτος) Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Ζερβός, Λουλουδάς, Συριανός, Λορέντζο, Μουρελάτος Χ., Αρμάντο, Μαρκάτος, Μπαλάσκας, Ενέα.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαρούλης, Λουκέρης, Τοζάϊ, Εντι, Μουρελάτος Μ.

Υγ. Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr