Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ στη Γαβρολίμνη

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ κόντρα στον ΑΟ Χάλκειας την Κυριακή στην Γαβρολίμνη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να παίρνει το τρίποντο με σκορ 1-4 καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης τον κυρίαρχο ρολό στο παιχνίδι καθώς και την κυκλοφορία της μπάλας, ξεκλειδώνοντας την άμυνα των γηπεδούχων στο 30΄ μετα από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στεργίου 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα στο 33΄ο Τσιούνης με σουτ πάνω στην κίνηση μετά από γύρισμα του Κοκώνη θα κάνει το 0-2. Για να έρθει ο Πιστιόλη με σουτ μέσα από την περιοχή δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στο 43΄ να κάνει το 0-3 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει, στο 67΄ο Τσιούνης θα ανατραπεί από τον Ανδρεόπουλο μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Ντζάνη να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης κάνοντας το 0-4.

Το μόνο που θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι είναι στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι ο αφύλακτος Αλεξόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το τελικό 1-4.

Το παιχνίδι έγινε παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, ενώ αξιοθαύμαστη είναι και η προσπάθεια που καταβάλει η διοίκηση της ομάδας του ΑΟ Χάλκειας ώστε να υπάρχουν όσο το δυνατόν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή ενός παιχνιδιού.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄εκτέλεση φάουλ του Τσιούνη με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος και να καταλήγει κόρνερ. Εκτέλεση του κόρνερ κεφαλιά Παναγιωτόπουλου άουτ.

7΄εκτελεση πλαγίου για τους φιλοξενούμενους, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Στεργίου και σουτ θα αποκρούσει ο Ανδρεόπουλος, νέο σουτ του Ντζιμάνη άουτ.

18΄εκτελεση κόρνερ Βασιλόγιαννη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Τσιούνη, λίγο άουτ.

20΄γυρισμα του Βασιλόγιαννη στην μικρή περιοχή, θα διώξουν έγκαιρα τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

21΄σεντρα σουτ του Ψυχογίου, θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

30΄Γκοολ, αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στεργίου με την μπάλα να περνάει πάνω από το τοίχος και να καταλήγει στα δίχτυα 0-1.

31΄σουτ του Νασόπουλου θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

33΄Γκοολ, γύρισμα του Κοκώνη από δεξιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ πάνω στην κίνηση του Τσιούνη 0-2.

42΄γυρισμα στην περιοχή του Βασιλόγιαννη, σουτ του Τσιούνη με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

43΄Γκοολ, σέντρα του Κοκώνη, ο Πιστιόλης θα κάνει την προσποίηση για να αποφύγει τον αντίπαλο και με σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 0-3.

53΄σέντρα του Κοκώνη, κεφαλιά ψαράκι του Πιστιόλη εντυπωσιακή απόκρουση του Ανδρεόπουλου, σουτ του Μιχαλόπουλου από πλάγια θέση άουτ.

67΄Γκοολ, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Τσιούνη που θα βγει απέναντι από τον Ανδρεόπουλο με τον τελευταίο να τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσιούνης κάνοντας το 0-4.

75΄σουτ από πλάγια θέση του Κοκώνη λίγο άουτ.

81΄σουτ του Λίτσου άουτ.

82΄νεα σέντρα από τον Κοκώνη, κοντρόλ και ψαλιδάκι στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Τσιούνη άουτ.

86΄Γκοολ, εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου στο δεύτερο δοκάρι, ο αφύλακτος Αλεξόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 1-4 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητές της αναμέτρηση οι κ.κ Ντζανής, Κολοσιώνης και Βαλλιάνος.

ΑΟ Χάλκειας: (Περικλής Παπαποστόλου) Ανδρεόπουλος, Ψυχογιός, Βαλής, Γεωργακόπουλος, Νασόπουλος, Βήτος (67΄Κάκκος), Ανδριτσόπουλος (75΄Σανιδάς), Παπαποστόλου, Βαλμάς, Γιαβρούτας (81΄Μυλωνάς), Αλμπάνης (46΄Αλεξόπουλος).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής (67΄Λίτσος), Ντζιμάνης, Τσιούνης (86΄Μάκα), Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Στεργίου (46΄Μιχαλόπουλος), Βασιλόγιαννης (67΄Φονταλής).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr