Στη Μάστρου αύριο η ΑΕΜ για τον θεσμό του κυπέλλου

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Δευτέρα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Παιανία Μάστρου.

Ο Γιώργος Γιάκος δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στον τραυματία Ντζιμάνη που έχει ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω μιας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί, καθώς και τον στρατευμένο Καβαλλάρη.

Χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας αναμένεται να δώσει ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου, ώστε να δώσει και τις απαραίτητες ανάσες σε βασικούς παίκτες.

Συγκέντρωση και όχι εφησυχασμό που μπορεί να προκαλέσει η δυναμικότητα του αντιπάλου έχει ζητήσει το τεχνικό τιμ, καθώς το κύπελλο είναι ο κατεξοχήν θεσμός των εκπλήξεων.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Καλαμάρης, Γαλανόπουλος και Κουτρουμάνος.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα του κυπέλλου:

Ώρα έναρξης 16:00

Παιανία Μάστρου – ΑΕ Μεσολογγίου

ΑΟ Χάλκειας – Αχελώος Αγγελοκάστρου

Ακαδημία Ευηνοχωρίου – Ατρόμητος Αντιρρίου

ΑΟ Ρηγανά – Αστέρας Κυψέλης

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr