Νίκη για την ΑΕΜ στο Νεοχώρι επι του Ομήρου με 0-2 (vid)

Φωτο αρχείου

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 0-2

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΜ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, που επιβλήθηκε δίκαια με σκορ 2-0 μέσα στο Νεοχώρι, και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση έκανε μία αρκετά πειστική εμφάνιση σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε στη νίκη με δύο τέρματα των Τσιούνη στο 75΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και Καβαλλάρη στο 81΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. 

Στο πέναλτι υπέπεσε ο Μπαλαμπάνης του Ομήρου, όταν απέκρουσε με το χέρι πλασέ του Τσιούνη που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα και συγχρόνως είδε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Τα γκολ και την σπουδαία νίκη, οι παίκτες της ΑΕΜ την αφιέρωσαν στον Ντζιμάνη, ο οποίος λίγο μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

OΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Καραπίτσος) Δουλιώτης, Θεοδωρίδης (87΄Βαλτογιάννης), Κολοβάκης, Μπαλαμπάνης, Τσώνης, Μανθόπουλος, Βασιλάρης (68΄Κούσης), Τσιμπιτσης (57΄λ.τρ. Καντάνης), Σεραφίγκος (75΄Νούλας), Γκάτσης, Φράγκος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου (93΄Λιόκαυτος), Παναγιωτόπουλος, Πιστιόλης, Ντζιμάνης (31΄λ.τρ. Καβαλλάρης), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης (90΄Φονταλής), Μιχαλόπουλος (61΄Βασιλογιάννης), Τζαμαλής.

Στα βίντεο που ακολουθούν, τα γκολ του αγώνα.

 

 

 Η αφιέρωση στα αποδυτήρια της ΑΕΜ στο μεγάλο άτυχο του αγώνα Δημήτρη Ντζιμάνη

Επιμέλεια: Μιλτιάδης Ζαβέρδας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr