Νίκη για την ΑΕΜ στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στο Αντίρριο

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί του Ατρόμητου Αντιρρίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Με την νίκη αυτή οι κανονιέρηδες παρέμεινα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινάκα με 29 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Πολύ καλό παιχνίδι, χωρίς όμως πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που από την αρχή προσπάθησαν να πιέσουν ώστε να μπορέσουν να σημειώσουν ένα τέρμα που θα έκανε και τον αντίπαλο να ανεβάσει τις γραμμές στο γήπεδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 33΄ σε μια φάση που διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι ο ρέφερι του αγώνα θα υποδείξει πέναλτι για τράβηγμα στην περιοχή. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τσιούνης με τον Δούρο να πέφτει στην αριστερή του γωνιά και να απομακρύνει.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι γηπεδούχοι θα μπουν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 56΄με κεφαλιά του Λίτσου μετά από σέντρα του Στεργίου θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0, με τον έμπειρο αμυντικό να αφιερώνει το γκολ στον συμπαίκτη του Δημήτρη Ντζιμάνη που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι με τον Όμηρο.

Για να έρθει στο 84΄ο Βασιλογιάννης με καταπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα του Φονταλή να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Αρκετές οι παρουσίες ανθρώπων του Αιτωλοακαρνάνικου ποδόσφαιρου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, μεταξύ αυτών, του προέδρου της ΕΠΣΑ κ. Παπαχρήστου, του αντιπροέδρου κ. Βισβίκη, του προπονητή του Παναιτωλικού Τραϊανού Δέλλα που τον συνόδευαν οι κ.κ Μπελεβώνης και Μπινιάρος, καθώς και των προπονητών του Τρίκαρδου Κατοχής κ. Ασπρογέρακα, και του Όμηρου Νεοχωρίου κ. Ζήκου που τον συνόδευαν μέλη του Δ.Σ της ομάδας.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

26΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαβριζιώτη, η μπάλα θα βρει πάνω στο τοίχος και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Καραγκούνη.

31΄μπαλια Παναγιωτόπουλου στην πλάτη της άμυνας, σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια του Τσιούνη με την μπάλα να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.

33΄πεναλτι για την ΑΕΜ, έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Την εκτέλεση θα αναλάβει Τσιούνης, με τον Δούρο να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να απομακρύνει.

35΄γεμισμα του Λίτσου στην περιοχή, αδύναμη κεφαλιά του Τσιούνη θα μαζέψει ο Δούρος.

39΄σουτ Θανασιού, ψηλά άουτ.

56΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα του Στεργίου στην περιοχή, κεφαλιά Λίτσου στη μέσα πλευρά του αριστερού δοκαριού με τους αμυντικούς να απομακρύνουν και τον βοηθό να τρέχει προς την σέντρα υποδεικνύοντας ότι η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή, 1-0.

84΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από δεξιά του Φονταλή, ανάποδο ψαλιδάκι στο ύψος της μικρής περιοχή του Βασιλογιάννη στο βάθος της εστίας του Δούρο για το 2-0, που θα είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Σούζας και Λιόνας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου, Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής (74΄Λ.Τ Φονταλής), Τσιούνης, Πιστιόλης (86΄Λιοκαυτός), Καλοκαίρης, Μιχαλόπουλος (68΄Βασιλογιάννης), Καβαλλάρης (91΄Λούζης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: (Γιάννης Πανουργιάς) Δούρος, Βλάχος, Κάπο, Σπανογιάννης, Κάκκος Χ., Θανασίος, Ζαχαρόπουλος (84΄Ταμπάκης), Κουραχάνης (66΄Παναγιωτόπουλος), Καλαβρουζιώτης (69΄λ.τ Σαλάμ Φουφαϊ), Καλαβριζιώτης, Κάκκος Β (78΄Ευθυμιόπουλος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr