Έτοιμη για το παιχνίδι στη Κατούνα η ΑΕΜ

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μεδεών Κατούνας στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Τα προβλήματα γνωστά για τον Γιώργο Γιάκο που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ντζιμάνη και Κοντομήτσο, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί και η συμμετοχή του Παναγιωτόπουλου που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείτε από ίωση.

Προσοχή και σοβαρότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έχει ζητήσει από τους παίκτες του ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου, που γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του αντίπαλου, και τη ζημία που μπορεί να κάνει σε περίπτωση που δεν δοθεί η απαραίτητη συγκέντρωση.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στο Αράκυνθο Ματαράγκα την προηγούμενη αγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας της Κατούνας του Νίκου Μιμιγιάννη θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Καραβασίλης, Καλυβόπουλος και Τάκος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Αχελώος Αγγελοκάστρου – Απόλλων Δοκιμίου

Ηρακλής Αστακού – ΑΟ Χάλκειας

Μεδεών Κατούνας – ΑΕ Μεσολογγίου

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – ΑΟ Ρηγανά

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – Αράκυνθος Ματαράγκας

Όμηρος Νεοχωρίου – ΑΟ Λυγιάς

Ατρόμητος Αντιρρίου – Θύελλα Παραβόλας 3-0 άνευ αγώνα

Ρεπό: Απόλλων Θέρμου 1957

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr