Λευκή ισοπαλία για ΑΕΜ και Τρίκαρδο στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής

Λευκή ισοπαλία για ΑΕΜ και Τρίκαρδο Κατοχής στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Δυνατό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες στον αγωνιστικό χώρο, με τις δυο ομάδες να γίνονται επικίνδυνες ως επί το πλείστον μόνο από στημένες μπάλες.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ΑΕΜ υποχώρησε στη 2η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 33 βαθμούς, ενώ ο Τρίκαρδος αποσπάστηκε μόνο του στην 3η θέση με 25 βαθμούς.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η όποια ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των, 21χρονου Αντώνη Μπουρδούνη (Πρόεδρου της ΑΕ Μακρυνειακού) και του 28χρονου Χρήστου Σιβρήκα (ποδοσφαιριστή του Αράκυνθου Ματαράγκας) που πριν λίγα εικοσιτετράωρα έφυγαν τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

1΄εκτέλεση φάουλ Στεργίου, κεφαλιά Καβαλλάρη λίγο άουτ.

10΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάκου, θα διώξει με τις γροθιές ο Καραγκούνης.

19΄σουτ του Νάκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικούς και θα απομακρυνθεί.

22΄ασυνεννοησία σε εκτέλεση φάουλ από Βασιλάρη και Τσιάρα, ο Τσιούνης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και θα σουτάρει, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

26΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στεργίου, θα πέσει και θα αποκρούσει εντυπωσιακά στη γωνία του ο Τσιάρας.

28΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάκου, θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Καραγκούνης.

42΄μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλογιάννη από πλάγια θέση, με υπερένταση σε κόρνερ ο Τσιάρας.

46΄εκτελεση κόρνερ για τον Τρίκαρδο με την άμυνα να απομακρύνει, σουτ Μακρή η μπάλα θα κοντράρει και νέο κόρνερ. Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μούτσα. θα διώξει με τις γροθιές ο Καραγκούνης.

52΄ατομικη ενέργεια και σουτ του Τσιούνη, θα μαζέψει ο Τσιάρας.

53΄απευθείας εκτελεση φαουλ του Φραγκούλη, σε κόρνερ ο Καραγκούνης.

54΄γρηγορη εκτέλεση κόρνερ και σουτ από πλάγια θέση του Σαμψώνα και πάλι ο Καραγκούνης σε κόρνερ.

58΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Νάκου, λίγο άουτ.

77΄σουτ του Χαλαζιά από καλή θέση, θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης.

82΄σέντρα του Καβαλλάρη στην περιοχή, κεφαλιά του Βασιλογιάννη στην απέναντι γωνία, για ακόμα μια φορά ο Τσιάρας εντυπωσιακά θα διώξει σε κόρνερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Καλοσιώνης και Καλαμπόκης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώμης, Στεργίου, Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής (63΄Πιστιόλης), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Καβαλλάρης, Μιχαλόπουλος (85΄λ.τ Φονταλής), Βασιλογιάννης.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Τσιάρας Γ., Χαλαζιάς, Βασιλάρης, Δρακάς, Ψηλός, Σαμψώνας, Γαβρίνας (85΄Φράγκος), Φραγκούλης (93΄Γατσώρης), Μούτσα (95΄Τσιάρας Α.), Νάκος, Μακρής.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr