ΑΕΜ: Τα τυπικά για Φώτη Παπανικολάου και Νίκο Αλεξόπουλο

Τα τυπικά ώστε να ολοκληρώσει τις δυο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απομένουν για την ΑΕΜ, με τους κανονιέρηδες να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Φώτη Παπανικολάου, και Νίκο Αλεξόπουλο.

Αμφότεροι αναμένονται αύριο Σάββατο να παραβρεθούν στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, ώστε να δουν από κοντά τον αγώνα της νέας τους ομάδας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας κόντρα στον ΑΟ Χάλκειας.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ Φώτης Παπανικολάου έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΜ στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε Κόρινθο απ όπου αποχώρισε πριν λίγες ημέρες, Όμηρο Νεοχωρίου, Παναχαϊκή και Ερμιονίδα.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός Νίκος Αλεξόπουλος τα τελευταία 6 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Όμηρου Νεοχωρίου, ενώ την φετινή χρόνια ξεκίνησε στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας με την ομάδα του ΑΟ Πενταλόφου.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr