Τον Απόλλων Θέρμου φιλοξένει το Σάββατο στο ενωσιακό η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το μεσημέρι της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Απόλλων Θέρμου 1957, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Τα προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών γνωστά για την ομάδα του Γιώργου Γιάκου, που δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ντζιμάνη, Μιχαλόπουλο και Κοντομήτσο, ενώ στη διάθεση του Αγρινιώτη τεχνικού αναμένεται να είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Φώτης Παπανικολάου και Γιάννης Κοντογιάννης τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν.

Παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες για τους κανονιέρηδες, καθώς όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Θέρμου αποτελεί μια σταθερή δύναμη στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, το οποίο φάνηκε και στον πρώτο γύρο όπου η ομάδα του Μεσολογγίου δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Θέρμο, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Λιόνας, Σούζας και Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου

Μεδεών Κατούνας – Ατρόμητος Αντιρρίου

Αχελώος Αγγελοκάστρου – Ηρακλής Αστακού

ΑΕ Μεσολογγίου – Απόλλων Θέρμου 1957

ΑΟ Ρηγανά – ΑΟ Λυγιάς

Αράκυνθος Ματαράγκας – Απόλλων Δοκιμίου

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – Όμηρος Νεοχωρίου

ΑΟ Χάλκειας – Θύελλα Παραβόλας 3-0 άνευ αγώνα

Ρεπό: ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr