Πέρασε από τον Αστακό με Κοντογιάννη και Πιστιόλη η ΑΕΜ

Φωτο Αρχείου

Νίκη για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στον Αστακό επί του τοπικού Ηρακλή με σκορ 2-0 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Το σκορ για του φιλοξενούμενους άνοιξε στο 20΄ ο Κοντογιάννης με πλασέ μετά από απόκρουση του Κατερινόπουλου κάνοντας το 0-1.

Για να έρθει ο Πιστιόλης στο δεύτερο μέρος στο 70΄με διαγώνιο σουτ να κάνει το 0-2, κλειδώνοντας το τρίποντο για τους κανονιέρηδες που με 48 βαθμούς και αγώνα λιγότερο (έχουν κάνει το ρεπό τους) βρίσκεται στην 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από τον πρωτοπόρο Όμηρο Νεοχωρίου που έχει 52 βαθμούς με αγώνα περισσότερο (δεν έχει κάνει το ρεπό του).

Για την 21η αγωνιστική το προσεχές Σαββάτο 9 Φεβρουαρίου η ομάδα του Μεσολογγίου υποδέχεται στην επιστροφή της στην φυσική της έδρα το ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα της Δόξας Καινουρίου που είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πινάκα με 37 βαθμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Κολοσιώνης και Λιακώνης.

Ηρακλής Αστακού (Ι Λιάκκας): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης (55' Τζακώστας), Λίλας, Κωνσταντίνου (46' Παχής), Κατσιγιάννης, Κελεπούρης, Γκάτσης, Κοτρότσοςς, Γιαννειός (74' Κοντοζήσης), Καραλής (39' Τσιλίκας).

ΑΕ Μεσολογγίου (Γ Γιάκος): Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου (53' Αλεξόπουλος), Τζαμαλής (67' Ντζιμάνης), Λίτσος, Κοντογιάννης (83' Φονταλής), Παπανικολάου, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης (88' Παλιάτσας), Βασιλόγιαννης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr