''Λαβωμένη'' υποδέχεται το Καινούργιο η ΑΕΜ στην επιστροφή της στο ΔΑΚ

Στη φυσική της έδρα επιστρέφει αύριο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η ΑΕΜ μετά από έναν ολόκληρο γύρο που έχει μεσολαβήσει και το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στο Ηρακλή Αστακού στις 13 Οκτωβρίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου υποδέχεται στις 15:00 στο ΔΑΚ την ομάδα της Δόξας Καινουρίου στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής ανάμεσα στην 2η της βαθμολογίας ΑΕΜ με 48 βαθμούς, και την 3η Δόξα με 37 βαθμούς.

Η προετοιμασία για τους κανονιέρηδες ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι μετά τα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του Γιώργου Γιάκου για ακόμα μια εβδομάδα να μην λείπουν.

Πιο αναλυτικά εκτός έχουν τεθεί οι Στεργίου και Παναγιωτόπουλος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Τσιούνη, Βασιλογιάννη και Πιστιόλη, των οποίων η συμμετοχή θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη που θα τους κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα play – offs.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21η αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Απόλλων Θέρμου 1957 – Ατρόμητος Αντιρρίου

ΑΟ Χάλκειας - Μεδεών Κατούνας

ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

ΑΟ Ρηγανά – Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Απόλλων Δοκιμίου – Όμηρος Νεοχωρίου

Αχελώος Αγγελοκάστρου – Αράκυνθος Ματαράγκας

Θύελλα Παραβόλας – Ηρακλής Αστακού 0-3 Άνευ αγώνα

Ρεπό: ΑΟ Λυγιάς

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr