ΑΕΜ: ''Σας δηλώνουμε ευθέως ότι η κλεψύδρα της υπομονής μας άδειασε''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ομάδα μας, σεβόμενη την ιστοριά της, τον κόσμο της, καθώς και την προσπάθεια των αθλητών και του προπονητικού επιτελείου, βρίσκεται για πολλοστή φορά στη δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτητικές αποφάσεις που απροκάλυπτα διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.

Σας δηλώνουμε ευθέως ότι η κλεψύδρα της υπομονής μας άδειασε. Πλέον δεν υπάρχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη σε διαιτητές, επιτροπή διαιτησίας και στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Κάθε αγωνιστική βλέπουμε στα γήπεδα διαμαρτυρίες και έλλειψη εμπιστοσύνης ως προς την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Κύριοι το πρωτάθλημα πλέον κλυδωνίζεται στον μέγιστο βαθμό. Έχει γίνει το πρωτάθλημα των εντολοδόχων και των δημοσίων σχέσεων.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Βγάλαμε την ομάδα από το αδιέξοδο και συντηρούμε μια ομάδα πρωταγωνίστρια καθε χρόνο. Δεν μπορούμε όμως να συντηρήσουμε και την αναξιοπιστία που υφιστάμεθα. Σ' εναν χειραγωγημένο πόλεμο ο καθένας τραβάει τον δρόμο του. Η επιβίωση εξαρτάται από το πάθος και την θέληση να πολεμήσεις!!

Εκ του ΔΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr