Οι καλύτερες φάσεις και τo γκολ του αγώνα ΑΟ Λυγιάς - ΑΕΜ (vid)

Φωτο Αρχείου

Νίκη με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ επί του ΑΟ Λυγιάς το Σάββατο 9 Μαρτίου στο γήπεδο Λυγιάς, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου που ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι έχοντας και δοκάρι σε κεφάλια του Τσιούνη έχασε αρκετές ευκαιρίες ώστε να διευρύνει το σκορ, παίρνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με σουτ του Βασιλογιάννη στο 33΄από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Άπαντες τώρα στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου στρέφουν το ενδιαφέρων στο Κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής με τον Όμηρο Νεοχωρίου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, όπου πιθανότατα θα κρίνει και την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ (Φ. Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Δημητρόπουλος Θ., Βασιλόπουλος (63′ Νικόπουλος Γ.), Κερασιάς, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Κοσανδιανός (82′ Καλαβρουζιώτης), Κάκκος, Κατσίκας, Κοτσέτσος, Κουτσαφτίκης (58′ Νικόπουλος Β.)

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γ. Γιάκος): Καραγκούνης, Παλιάτσας, Στεργίου (72′ Καβαλλάρης), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης (46′ Κοντογιάννης), Ντζιμάνης (90′ Αλεξόπουλος), Βασιλόγιαννης (85′ Ντίμο)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr