Έτοιμη η ΑΕΜ για τον τελικό κυπέλλου κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου (pics)

 

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Τρίτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ΑΕΜ για τον αυριανό 48ο τελικό κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στο Όμηρο Νεοχωρίου στις 18:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Προβλήματα στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου δεν υπάρχουν, με τον Νίκο Μιμηγιάννη να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Η σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Μπιλάλη περιελάμβανε τακτική, στημένα καθώς και εκτελέσεις πέναλτι.

Αρκετός αναμένεται και ο κόσμος από το Μεσολόγγι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα μεταβεί στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού για να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Διαιτητές του αυριανού τελικού ορίστηκαν οι κ.κ Ματσούκας, με βοηθούς τους κ.κ Κωσταρά και Κολοσιώνης, και τέταρτος διαιτητής ο κ. Τσοπλάκος.

Παρατηρητές του αγώνα οι κ.κ Ανδριόπουλος και Τσοπλάκος.

Ιατρός ο κ. Αραχωβίτης.

Παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Τάπραντζης.

Η κάμερα του www.aitosports.gr βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση των κανονιέρηδων και εκτός από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απόσπασε και δηλώσεις από τον αρχηγό της ομάδας Θοδωρή Λίτσο και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μιμηγιάννη.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr