Νίκη για την ΑΕΜ επί του Ρηγανά με 3-0

Νίκη με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ επί του Ρηγανά το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στα πλαίσια της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν με άμυνα στο μισό γήπεδο να δημιουργήσουν όπως και κατάφεραν προϋποθέσεις για ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση.

Το πρώτο ημίχρονο θα κυλήσει χωρίς κάποιο τέρμα, με την ΑΕΜ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 30΄ όταν από τα έντεκα βήματα ο Τσιούνης θα νικηθεί από τον Φωτόπουλο.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με γκολ, όταν ο Τσιούνης στο 48΄ θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Κουρσάρη με τον κ. Λιόνα να υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βασιλογιάννης κάνοντας το 1-0.

Στο 65΄οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δοκάρι σε πλασέ του Τουρλίδα, και τέσσερα λεπτά αργότερα ο νεαρός Φονταλής με πλασέ μετά από πάσα του Στεργίου θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ΑΕΜ 2-0.

Στο 75΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν με 10 παίκτες όταν ο Τζαμαλής θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη του κ. Λιόνα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Το τελικό 3-0 θα διαμορφώσει με πλασέ στο 91΄ο επίσης νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Μάκα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

17′απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλογιάννη από πλάγια αριστερά θα πέσει και θα αποκρούσει ο Φωτόπουλος στη γωνία του.

22′κλέψιμο της μπάλας από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Καλογεράκη βγάζει τη σέντρα στον Κορομηλά Α., τελευταία στιγμή και ενώ ο παίκτης του Ρηγανά είναι σε θέση τετ τα τετ ο Αλεξόπουλος με τάκλιν θα βγάλει σε κόρνερ. Σε αυτή τη φάση θα υπάρχει ολιγόλεπτη διακοπή καθώς ο αμυντικός της ΑΕΜ θα τραυματιστεί.

25′σουτ Κορομηλά Α. από καλή θέση θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης.

30′μπαλιά με αποδέκτη τον Τσιούνη ο οποίος θα πασάρει στο ύψος της περιοχής στον Βασιλογιάννη το σουτ του οποίου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Φωτόπουλος.

33′σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Κοντογιάννη, ο Τσιούνης δεν θα μπορέσει να πιάσει καλά το πλασέ, με τον Φωτόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα.

34′πέναλτι για την ΑΕΜ  όταν σε σουτ του Βασιλογιάννη μέσα στην περιοχή θα σταματήσει στο χέρι του Κουρσάρη. Την εκτέλεση αναλάβει ο Τσιούνης με τον Φωτόπουλος να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μπλοκάρει.

44′σουτ από καλή θέση και πλάγια του Βασιλογιάννη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

45′σουτ του Κορομηλά Α. εντυπωσιακή απόκρουση του Καραγκούνη σε κόρνερ.

45+1΄εκτέλεση κόρνερ του Κάππα στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Κουρσάρη θα μαζέψει ο Καραγκούνης.

48′ΓΚΟΛ, ανατροπή του Τσιούνη από τον Κουρσάρη στην περιοχή και νέο πέναλτι για την ΑΕΜ. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βασιλογιάννης και θα ανοίξει το σκορ 1-0.

60′μεγάλη ευκαιρία για τον Ρηγάνα με τον Καραχάλιο από τα δεξιά να βγάζει την σέντρα , πλασέ Φραγκούλη άουτ.

65′δοκάρι για τον Ρηγανά σε πλασέ του Τουρλίδα μετά από ωραία πάσα του Κορομηλά Α.

69′ΓΚΟΛ, πάσα του Στεργίου από τα αριστερά στην μικρή περιοχή πλασέ του Φονταλή για το 2-0.

70′σουτ Κορομηλά Α. λίγο άουτ.

72′σουτ Αυγέρη θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης.

75′δεύτερη κίτρινη κόκκινη για τον Τζαμαλή για επικίνδυνο παιχνίδι στον Φραγκούλη , με 10 η ΑΕΜ.

90′σουτ Κάππα άουτ.

91′ΓΚΟΛ πλασέ του Μάκα για το 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Βασιλόπουλος και Τάκος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Νίκος Μιμιγιάννης): Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου (90΄Ντίμο), Αλεξόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής, Τσιούνης (54΄Φοντάλης), Ντζιμάνης, Κοντογιάννης, Καβαλλάρης (78΄Παλιάτσας), Βασιλογιάννης (89΄Μακα).

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ: Φωτόπουλος, Καλογεράκης (58΄Φραγκούλης), Κάππας, Κορομηλάς Φ. (79΄Κωστόπουλος), Κουρσάρης, Καραχάλιος, Κωστής, Ζαχαράκης, Τουρλίδας Κορομηλάς Α., Στραβοδήμος (57΄Αυγέρης)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr