Με απουσίες στη Γαβρολίμνη για την 1η αγωνιστική των play-offs η ΑΕΜ

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί αύριο Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο της Γαβρολίμνης η ΑΕΜ στα πλαίσια της 1η αγωνιστικής των play-offs της Α΄ κατηγορίας που θα αναδείξουν και τον φετινό πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας που θα εξασφαλίσει και το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας του Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε με προπόνηση την Πέμπτη το απόγευμα, με το Νίκο Μιμηγιάννη να μην μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στους τραυματίες Πιστιόλη και Παπανικολάου, στον τιμωρημένο Τζαμαλή, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος και της ομάδας Αποστόλη Τσιούνη που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Ρηγανά λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων.

Στόχος στο στρατόπεδο της ομάδας των κανονιέρηδων δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που τους τελευταίους μήνες με τα αποτελέσματα και το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε εξασφάλισε δικαία την παρουσία της στα φετινά play-offs.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Ντζανης, με βοηθούς τους Τσιλίκα και Κουτρουμάνο. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Καραβασίλης.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play-offs της Α΄κατηγορίας:

Όμηρος Νεοχωρίου – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

ΑΟ Χάλκειας – ΑΕ Μεσολογγίου

Η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν το μίνι πρωτάθλημα οι ομάδες:

1.Όμηρος Νεοχωρίου 7

2.ΑΕ Μεσολογγίου 6

3.ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 3

4.ΑΟ Χάλκειας 0

Επόμενη 2η αγωνιστική play-offs Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου:

ΑΕ Μεσολογγίου – Όμηρος Νεοχωρίου

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – ΑΟ Χάλκειας

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr