Έτοιμη η ΑΕΜ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Χάλκεια στο ΔΑΚ (pics)

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των play – offs ανόδου κόντρα στον ΑΟ Χάλκειας.

Προβλήματα τραυματισμών για τον Νίκο Μιμηγιάννη δεν υπάρχουν, με τον πολύπειρο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Παιχνίδι με τη μπάλα και τακτική περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Μεσολογγίου που πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ομάδας. Η έλλειψη συγκέντρωσης και χαλαρότητα που έδειξαν κατά την διάρκεια της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές είχε σαν αποτέλεσμα ο Νίκος Μιμηγιάννης να διακόπτει την προπόνηση και να προβαίνει σε έντονες παρατηρήσεις.

Νίκη και μόνο νίκη ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή θέλουν στο στρατόπεδο τον κανονιέρηδων, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των φετινών play – offs.

Διαιτητές της αναμέτρησης οριστήκαν ο κ. Καζανάς, με βοηθούς τους κ.κ Τσιλίκα και Τάκος. Τέταρτος διαιτητής ο κ. Προβίδας.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική των play-offs της Α΄κατηγορίας:

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΟ Χάλκειας

ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου – Όμηρος Νεοχωρίου

Η βαθμολογία:

1.Όμηρος Νεοχωρίου 17

2.ΑΕ Μεσολογγίου 16

3.ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου 6

4.ΑΟ Χάλκειας 0

Η επόμενη 6η και τελευταία αγωνιστική των play-offs:

Σάββατο 25 Μαΐου

ΑΟ Χάλκειας – ΠΑΟ Δόξα Καινουρίου

Τετάρτη 29 Μαΐου

Όμηρος Νεοχωρίου – ΑΕ Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr