Αδυναμία ανάδειξης νέου Δ.Σ.. παραίτηση Μπιλάλη για την ΑΕΜ

Έχει παρέλθει αισίως μια εβδομάδα από την δεύτερη άκαρπη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε για την ΑΕΜ, και την απόφαση που είχε παρθεί τότε για την προσπάθεια ανάδειξη νέου διοικητικού συμβούλιου για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι όποιες προσπάθειας του πρόεδρου της ομάδας Μιχάλη Μπιλάλη για την συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα την παραίτηση του, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες – ημέρες, όπως και ότι η ομάδα οδηγείται σε εκλογική γενική συνέλευση σύμφωνα με το καταστατικό.

Το μόνο σίγουρο απ ότι φαίνεται το καλοκαίρι αναμένεται πολύ θερμό για τους κανονιέρηδες που μετά από 5 χρόνια κατάφεραν να επιστρέψουν στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά κάνεις δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα καταφέρει να συμμετάσχει..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr