Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στο Νεοχώρι ανάμεσα σε Όμηρο και ΑΕΜ

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση στο παιχνίδι ανάμεσα σε Όμηρο Νεοχωρίου και ΑΕ Μεσολογγίου για την Α΄ φάση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Νεοχωρίου, με την ΑΕΜ να παίρνει την νίκη και πρόκριση στην Γ΄ φάση του θεσμού με σκορ 3-1.

Πως εξελίχθηκε το παιχνίδι..

Ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και κατάφερε στο 30΄ με σουτ του Γιώργου Φράγκου να πάρει κεφάλι στο σκορ 1-0, με την ΑΕΜ να μην έχει κάποια αξιόλογη στιγμή προς την εστία του Μπότα.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ προχώρησε άμεσα σε αλλαγές ώστε να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι με τον Γιάννη Κοντογιάννη θα έχουν δοκάρι.

Εννέα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Κώστας Βαλτογιάννης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του κ. Τσοπλάκου.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση τον 90΄ο Βασίλης Φονταλής με σουτ θα νικήσει τον Μπότα κάνοντας το 1-1, στέλνοντας το παιχνίδι σε ημίωρη παράταση.

Στο 94΄οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν την πλήρη ανατροπή μετά από σέντρα του Γιάννη Κοντογιάννη στην περιοχή και αυτογκόλ του Νίκου Μπαλαμπάνη 1-2.

Το τελικό 1-3 που θα δώσει και την πρόκριση στην ΑΕΜ θα διαμορφώσει στο 115΄ ο Κένζι Χάρπερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Αλεξόπουλος και Βασιλόπουλος.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παύλος Ανωγιάτης): Μπότας, Παπανικολάου (100' Αθανασόπουλος), Ματσίγκας, Μπαλαμπάνης, Κουρσάρης, Θεοδωρίδης, Κράνης, Βαλτογιάννης, Χαλαζιάς (121' Σερακιώτης), Φράγκος Γ. (60'  Φράγκος Τ.), Ρεπανίδας (75' Βρέττας).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Μανιάτης, Παλιάτσας, Κοντομήτσος (75' Παναγιωτόπουλος Κ.), Παναγιωτόπουλος Π. (65' Σωτηρόπουλος), Ντζιμάνης, Ρεπετσάς, Φουνταλής, Λίτσος, Πιστιόλης, Ευθυμίου (46' Κοντογιάννης), Γαβρίνας (66' Χάρπερ).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr