Στα Γιάννενα αύριο κόντρα στην Ανατολή η ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής κόντρα στην Ανατολή.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον Γιώργο Ασπρογέρακα και τους συνεργάτες του να έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεση τους καθώς και το δελτίο του Γράβαλου εκδόθηκε και ο νεαρός παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Αμφίρροπο αναμένεται το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ένα μεγάλο διπλό επί του Ναυπακτιακού Αστέρα που τους χάρισε και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΜ μετά από δυο εντός έδρας παιχνίδια που της απέφεραν και τους πρώτους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα θέλει σίγουρα να πάρει κάτι και από αυτό το παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι στα Γιάννενα κόντρα στην Ανατολή που απαρτίζεται από τους: Δούρο, Μανιάτης, Φονταλής, Χάρπερ, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Πασπαλιάρης, Λούζι, Παλιάτσας, Κολοβάκης, Γεωργούσης, Γράβαλος και Μάντη.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό γήπεδο Ανατολής με ώρα έναρξης στις 15:00 είναι οι κ.κ Στεφάνου, Λαμίρας και Ράπτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

ΑΟ Ανατολή – ΑΕ Μεσολογγίου                                                           

Απόλλων Ευπαλίου – Ναυπακτιακός Αστέρας

ΠΑΣ Πρέβεζα – Τηλυκράτης Λευκάδας –

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – Αναγέννηση Άρτας

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – Αστέρας Ιτέας

Θιναλιακός – Σούλι Παραμυθιάς

Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Λευκίμμης