Χρήστος Ζαπάντης : «Εντός και εκτός θα παίζουμε πάντα για τη νίκη»


Ο νέος τεχνικός της ΑΕ Μεσολογγίου , Χρήστος Ζαπάντης, ο οποίος ανακοινώθηκε εχθές και επίσημα απ’ το σύλλογο πραγματοποιώντας μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση, μίλησε στο ραδιόφωνο του Αχελώου 98,4 και στην εκπομπή «GOAL ΣΤΙΣ 12» του Αλέξανδρου Κουτσιούμπα, αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΜ, δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια, μίλησε για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στην παρουσία του κόσμου, ενώ τέλος αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια για τον Μάκη Χάβο και τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά :

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΜ :

Η ΑΕΜ με πολλή δουλειά θα πετύχει το στόχο της, υπάρχει καλό υλικό, θα προσπαθήσουμε για την ανάδειξη επίσης των μικρών μας παικτών, θέλουμε να μείνουμε όσο νωρίτερα γίνεται στην κατηγορία και να πλασαριστούμε σε μία καλύτερη θέση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ :

Η ομάδα βρέθηκε σ’ αυτές τις θέσεις ίσως γιατί έπαιζε με πιο δύσκολους αντιπάλους, ίσως και η ατυχία κάποιες φορές, όμως στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Ευπαλίου έβγαλαν τον πραγματικό τους εαυτό κι εγώ προσωπικά θα ξεκινήσω να χτίζω απ’ το παιχνίδι της Κυριακής και την ευρεία νίκη που πραγματοποίησαν.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ :

Οι ομάδες στον 4ο όμιλο είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο , οπότε εμείς σαν ΑΕΜ δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, εντός και εκτός θα παίζουμε πάντα για τη νίκη, αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής μέσα στο Καναλάκι με τον Αχέροντα, μία ομάδα που είναι στην πρώτη θέση και στόχος μας είναι μόνο η νίκη.

H ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ :

Δυστυχώς ο κόσμος και στο τοπικό και στη Γ’ Εθνική, δε βοηθάει τις ομάδες, δε στηρίζει τον αγώνα που κάνουν τα παιδιά στις προπονήσεις και στους αγώνες, η ΑΕΜ έχει ένα νεανικό σύνολο και καλό είναι ο κόσμος να επιστρέψει στο γήπεδο, μία κουβέντα που είχα και χθες στην προπόνηση με τα παιδιά, λέγοντάς τους να προσπαθήσουν και να φέρουν ξανά με τις εμφανίσεις τους και τα αποτελέσματά τους, τον κόσμο στο γήπεδο.

MAKHΣ ΧΑΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ :

Θα ήθελα να ευχηθώ στον φίλο μου και καλό μου προπονητή που έχω πάρει αρκετά πράγματα απ’ αυτόν στο μικρό διάστημα που είχαμε συνεργαστεί , στον Μάκη Χάβο, να πετύχει τους στόχους του γιατί το αξίζει και σαν προπονητής αλλά και ο Παναιτωλικός αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία, αργά ή γρήγορα θα τον βρεί τον δρόμο της η ομάδα, ήδη έχει αρχίσει και φαίνεται αυτή η βελτίωση που κάνει ο Μάκης Χάβος με το επιτελείο του κι ευχόμαστε ο Παναιτωλικός να σωθεί εύκολα και να χαμογελάσουμε κι εμείς με την παραμονή στο τέλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr