Ήττα στις καθυστερήσεις για την ΑΕΜ στο Καναλάκι

Ήττα με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Κυριακής στο Καναλάκι από τον τοπικό ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

 

Το γκολ που εκκρίνεται και τον νικητή ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91΄) για του γηπεδούχους από στημένη μπάλα. Εκτέλεση κόρνερ του Βασιλειάδη, κεφαλιά Πάνου από το ύψος της μικρής περιοχής στο βάθος της εστίας του Μανιάτη 1-0.

Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα με 20 βαθμούς, και σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης απέκτησαν και ένα μικρό μαξιλαράκι 3 βαθμών.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην δέκατη θέση με 7 βαθμούς όπου ισοβαθμούν με την ΑΕ Λευκίμμης και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τζόβας, Μαντζιος και Μπόσιας του συνδέσμου Ηπείρου.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: (Χρήστος Ντούρος) Κοντογουλίδης, Βασιλειάδης, Μελιγγιώτης, Βραχνός, Πάνος, Γούλας, Κυριάκης, Πότσης, Μπλέτσας, Κόλλινς, Νικολάου (78΄Παππάς).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Μανιάτης, Πασπαλιάρης (53΄Κολοβάκης), Παναγιωτόπουλος Κ. (58΄Χάρπερ), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Γεωργούσης, Κοντογιάννης (80΄Παλιάτσας), Γράβαλος (59΄Κοντομήτσος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr