Χρήστος Ζαπάντης: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αξίζαμε τη νίκη»

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας παραχώρησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο aitosports.gr ο τεχνικός της ομάδας της ΑΕΜ Χρήστος Ζαπάντης.

 

Διαβάστε τα όσα ανέφερε παρακάτω:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και τη προσπάθεια που κατέλαβαν. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αξίζαμε τη νίκη. Μια νίκη η οποία θα μπορούσε να είχε και μεγαλύτερο σκορ αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων.

Δουλέψαμε αρκετά με τα παιδιά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, βάλαμε αρκετά προβλήματα στο αντίπαλο σε άμυνα και επίθεση και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή μας βρήκε να έχουμε προσθέσει τρεις πόντους οι οποίοι μας δίνουν ψυχολογία και ώθηση για τη συνέχεια. Μια συνέχεια δύσκολη και ανηφορική.

Με όσα ζω στις προπονήσεις από την ημέρα που ανέλαβα, αλλά και από την εικόνα που έχω στα δύο αυτά παιχνίδια, με κάνουν να είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Έχω πίστη στους παίκτες μου και η δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις θα αρχίσει να φαίνεται με το καιρό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε σήμερα, αλλά παράλληλα να παρακαλέσω και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου, και της ευρύτερης περιοχής που δεν ήταν σήμερα στις κερκίδες να μπουν και αυτοί στην εξίσωση ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα κάθε αγωνιστική.

Να ευχηθώ στην πολύ καλή ομάδα της Άρτας και στον συνάδελφο προπονητή να έχουν υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr