Σπουδαία νίκη επί του Μακεδονικού για την ΑΕΜ με 3-0

Νίκη με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ επί του Μακεδονικού Φούφα το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καθόλου στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν μόνο από στημένες μπάλες χωρίς όμως κάποια αξιόλογη στιγμή.

Οι φωνές στην ανάπαυλα οι οποίες ακούγονταν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια των γηπεδούχων αφύπνισαν του παίκτες της ΑΕΜ, που στο 58΄θα ανοίξουν το σκορ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Κώστα Πιστιόλη μετά από κάθετη ωραία πάσα του Κοντογιάννη στην περιοχή και σουτ πάνω στην κίνηση θα κάνει το 1-0.

Στο 73΄η ΑΕΜ θα κερδίσει πέναλτι, με τον Γεωργούση θα κλέβει τη μπάλα από τον Δημητριάδη και εν συνεχεία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων να τον ανατρέπει. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης ανεβάζοντας των δείκτη του σκορ σε 2-0.

Το τελικό 3-0 θα διαμορφώσει με σουτ ο Πιστιόλη μέσα από την περιοχή, μετά από εντυπωσιακή απόκρουση του Δημητριάδη σε σουτ του Γεωργούση.

Δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει και του δύσκολου παιχνιδιού την επόμενη Κυριακή στην Κέρκυρα κόντρα στο Θιναλιακό.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

5΄εκτελεση φάουλ στην περιοχή για τους φιλοξενούμενους με τον Τοπάλη, με την μπάλα να περνάει απ όλους και να περνάει άουτ.

απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Μακεδονικό με τον Τοπάλη άουτ.

16΄ατομική ενέργεια και σουτ του Γεωργούση άουτ.

19΄σουτ Σιδηρόπουλου θα μπλοκάρει ο Μανιάτης.

25΄εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Κοντογιάννη, με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και τον Δημητριάδη να μπλοκάρει.

39΄σέντρα από δεξιά του Παναγιωτόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Γεωργούση θα μπλοκάρει ο Δημητριάδης.

41΄κλέψιμο του Πιστιόλη και πάσα στον Κοντογιάννη, σουτ του τελευταίου λίγο άουτ. Πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

49΄τυφλό γέμισμα του Κοντογιάννη, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δημητριάδης.

53΄ΓΚΟΛ, κάθετη πάσα του Κοντογιάννη για τον Πιστιόλη, με σουτ πάνω στην κίνηση ο τελευταίος θα ανοίξει το σκορ 1-0.

55΄αδυναμο σουτ του Γεωργούση, θα μπλοκάρει ο Δημητριάδης.

57΄απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Μακεδονικό από καλή θέση με τον Τοπάλη, ψηλά άουτ.

61΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δημητριάδης.

70΄δυνατο σουτ του Ντζιμάνη, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

73΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για την ΑΕΜ, πίεση του Γεωργούση πάνω στο Δημητριάδη και κλέψιμο με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ανατρέπει το επιθετικό της ΑΕΜ. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γεωργούσης κάνοντας το 2-0.

76΄ωραια πάσα στον κενό χώρο του Πιστιόλη για τον Κολοβάκη, το σουτ του οποίου θα περάσει άουτ.

87΄ΓΚΟΛ, σουτ του Γεωργούση εντυπωσιακή απόκρουση του Δημητριάδη, ο Πιστιόλη που ακολουθούσε την φάση με σουτ θα σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι κάνοντας τον 3-0.

89΄σέντρα σουτ του Κοντογιάννη ελάχιστα αουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κωστούλας, Μάνος και Νούσιας του συνδέσμου Άρτας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Μανιάτης (λ.τ 68΄Δούρος), Παλιάτσας (77΄Πασπαλιάρης), Κολοβάκης (82΄Κοντομήτσος), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (87΄Γράβαλος), Λίτσος, Γεωργούσης, Κοντογιάννης, Φονταλής.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Φωτιάδης, Τζουβάλας, Τσομπο (84΄ Γουλουμενίδης Σ.), Σπανδωνίδης (58΄ Καλπακίδης), Γουλουμενίδης Φ., Χάϊτας, Τοπάλης, Πολυχρονίδης (92΄Σλοντας).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr