ΑΕΜ | Πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά με νέα πρόσωπα (pics)

Πρώτη προπόνηση για το 2020 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, με τους παίκτες του Χρήστου Ζαπάντη να επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό της πρωτοχρονιάς.

Τέσσερα τα νέα πρόσωπα για την ομάδα του Μεσολογγίου, με τους Ζαβιτσάνο, Μπινιάρο, Χριστογιάννη και Τσιαντή να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση, και εκτός απροόπτου αναμένονται να είναι και στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το Κυριακάτικο εντός έδρας κομβικής σημασίας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο του 4ου ομίλου ΑΕ Ποντίων Κοζάνης στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου της Γ΄Εθνικής.

Παρουσία μελών του διοικητικού συμβούλιου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, με το τεχνικό τιμ να δίνει μεγάλη έμφαση στην τακτική.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, οι άνθρωποι της ομάδας είναι διαρκώς σε επαφές με παίκτες για την περεταίρω ενίσχυση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι επαφές με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές είναι σε προχωρημένο επίπεδο, με την πρώτη να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ώρες, ενώ η δεύτερη περίπτωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr