ΑΕΜ | Να μπει με το δεξί η χρόνια κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας κόντρα στην πρωτοπόρο του 4ου ομίλου ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

 

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου με το τεχνικό τιμ να μπορεί να υπολογίζει για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην παρουσία όλων των παικτών, καθώς και τα δελτία των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ομάδας (Μπινιάρου, Ζαβιτσάνου, Τσιαντή και Χριστογιάννη) εκδόθηκαν και παρ ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Ο Χρήστος Ζαπάντης στην καθιερωμένη ομιλία του ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του απόλυτη συγκέντρωση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού , με πολύ υπομονή στο παιχνίδι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξέρει και αμύνεται σωστά, αλλά είναι και αποτελεσματικοί στην θετική μετάβαση, οπότε με συγκέντρωση σε ότι δουλέψαμε και με υπομονή θα έρθει η νίκη.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το αυριανό Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Κοζάνης που απαρτίζεται από τους:

Μανιάτη , Δούρο, Πασπαλιαρη, Παναγιωτόπουλο Π., Μπινιάρο, Λιτσο, Ζαβιτσάνο, Σωτηρόπουλο, Μάντη, Κολοβακη, Παλιατσα, Τσιαντή, Ντζιμάνη, Πιστιολη, Φονταλή, Λουζι, Παναγιωτοπουλο Κ., Γεωργουση και Χριστογιάννη.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ενωσιακού γηπεδου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με ώρα έναρξης στις 15:00 οριστήκαν οι κ.κ Ξηρογιάννης, Καλαμπουκας και Τσωνης του συνδέσμου Ηλείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

4ο όμιλος 14η Αγωνιστική 05/01/2020

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

ΑΕ Μεσολογγίου - ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Ναυπακτιακός Αστέρας - ΠΑΣ Πρέβεζας

ΑΟ Ανατολή – Τηλυκράτης Λευκάδας

Μακεδονικός Φούφα - Θιναλιακός

ΑΕ Λευκίμμης - Απόλλων Ευπαλίου

Σούλι Παραμυθίας - ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Αστέρας Ιτέας - Αναγέννηση Άρτας 0-3 α.α

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr