AEM | Ισοπαλία στη Παραμυθία με ανατροπή! (vid)

Σούλι Παραμυθιάς – ΑΕ Μεσολογγίου 2-2

Ισοπαλία με σκορ 2-2 για την ΑΕΜ στην Παραμυθιά για την 17η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 15΄όταν μετά από σουτ του Παπαδόπουλου και ασταθή απόκρουση του Μανιάτη η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 20΄το Σούλι θα σημειώσει ακόμα ένα τέρμα το οποίο θα προέλθει από στημένη μπάλα. Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει με κεφάλια μέσα από την μικρή περιοχή ο Βασιλάκης θα κάνη το 2-0.

Στο 23΄η ΑΕΜ θα καταφέρει να μείωση το σκορ με τον Γεωργούση. Κλέψιμο και πασά του Τσιαντή για τον Γεωργούση, αυτός με ατομική ενέργεια από δεξιά θα πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 2-1.

Η ισοφάριση για την ομάδα του Μεσολογγίου θα έρθει στο 66΄, γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες από αριστερά για τον Κολοβάκη, ατομική προσπάθεια και σέντρα του τελευταίου στην περιοχή, από το ύψος της μικρής περιοχής ο Λίτσος με πλασέ θα κάνει το 2-2.

Η ΑΕΜ στο 78΄θα χάσει τεράστια ευκαιρία να κάνει την ολική ανατροπή και να φύγει με το τρίποντο από την Παραμύθια όταν ο Πατίλας θα βρει τον Πιστιόλη ο όποιος από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Πατσιούρα ο όποιος θα αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.

Μετά την σημερινή ισοπαλία η ΑΕΜ έφτασε στους 18 βαθμού και ισοβαθμεί μαζί με τον Ναυπακτιακό, με την ομάδα της Ναυπάκτου να γνωρίζει την ήττα με σκορ 1-0 εντός έδρας από την προσεχή αντίπαλο των κανονιέρηδων ομάδα της Λεκίμμης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Χατζηπαναγιώτου, Λιόντος και Μάντζιος της ΕΠΣ Ηπείρου.

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: (Τζιάρρας) Πατσιούρας, Κάγια, Βασιλάκης, Γεωργάκης, Τάτσης, Μώκος, Αναστασιάδης, Μπέλλος, Κωσταμένας, Παπαρούνας, Παπαδόπουλος.

AE ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ζαπάντης) Μανιάτης, Χριστογιάννης, Κολοβάκης, Πατίλας, Σωτηρόπουλος, Ντζιμάνης, Λίτσος, Πιστιόλης, Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος Κ., (λ.τ 58΄Μπινιάρος), Τσιαντής (46΄Φερνάντες).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr