Χρ. Ζαπάντης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κοιτάμε μπροστά»

Για την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στο Σούλι, την συνέχεια του πρωταθλήματος και την φιλοξενία της οποίας έτυχε η ομάδα του Μεσολογγίου στην Παραμύθια μίλησε στο aitosports.gr ο προπονητής της ΑΕΜ Χρήστος Ζαπάντης..

 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν και ανέτρεψαν το σκορ. Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη με το χαμένο τετ α τετ του Πιστιολη στο 2-2 ώστε να κάνουμε τη πλήρη ανατροπή.

Ξέραμε όλη τη βδομάδα πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε τη πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου, καθώς έτρεχε ένα σερί 8 στα 8. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι καθώς δεχτήκαμε δύο γκολ στα πρώτα λεπτά. Ευτυχώς αντιδράσαμε όμως και κλείσαμε το ημίχρονο με ένα γκολ διαφορά.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μπήκαμε στο δεύτερο μέρος, ανεβάσαμε ψηλά τις γραμμές, πιέσαμε, δημιουργήσαμε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή και σε μια τέτοια φάση καταφέραμε και ισοφαρίσαμε.

Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τους τρεις πόντους και να κάνουμε την πλήρη ανατροπή, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στο τετ α τετ του Πιστιολη, κάτι που μας αφήνει μια πικρία στο τέλος.

Κοιτάμε μπροστά, έχουμε ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τη Λευκίμμη, μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα δουλέψουμε σκληρά μέσα στη βδομάδα ώστε να πάμε όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται για τους τρεις βαθμούς.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Σούλι Παραμυθιάς και στον συνάδελφο προπονητή για το εξαιρετικό σύνολο ομάδας που έχουν δημιουργήσει με νέα και φιλόδοξα παιδιά , καθώς και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr