Μάκης Μπακαδήμας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας»

Με αφορμή την απόκτησή του από την Α.Ε Μεσολογγίου με μορφή δανεισμού, ο Μάκης Μπακαδήμας, μίλησε στην Εύη Μπέλου και στο olatagoal.grΝα θυμίσουμε πως ο 19χρονος αμυντικός αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό και πλέον ενισχύει την ΑΕΜ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα λοιπόν!!

Πως ξεκίνησες το ποδόσφαιρο;

Το ποδόσφαιρο έχει μπει σαν μικρόβιο μέσα μου από πολύ μικρή ηλικία λόγο του πατέρα μου, και πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής. Τι στόχους/όνειρα έχεις για το παρόν αλλά και το μέλλον; Στόχος μου αυτή την στιγμή είναι να μπορέσω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα (ΑΕΜ) για την παραμονή στην κατηγορία...Και στη συνέχεια να καταφέρω να καθιερωθώ στον Παναιτωλικό.

Ποια ελληνική και ξένη ομάδα ομάδα υποστηρίζεις;

Είμαι Παναιτωλικός από μικρό παιδί. Και στο εξωτερικό υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα. θα ήθελες να ανήκεις στο δυναμικό κάποια άλλης ελληνικής ομάδας; Όχι...είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Παναιτωλικό.

Ποιος ποδοσφαιριστής είναι το πρότυπο σου και γιατί;

Πρότυπο μου είναι ο Carles Puyol, έχει σταματήσει πλέον να αγωνίζεται αλλά βλέπω ακόμα βιντεάκια του, μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονταν και πιστεύω πως το στιλ παιχνιδιού μου είναι κοντά με το δικό του , επίσης μου αρέσει πολύ και ο Sergio Ramos και προσπαθώ να κλέβω αρκετά από το παιχνίδι του.

Πως βλέπεις τον Παναιτωλικό;

Ξεκίνησε με στόχους 6αδας και βλέπουμε ότι θ παλέψει στα play out για την παραμονή του. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε; Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει βαριά φανέλα και δεν της αξίζει η θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή. Ξεκινήσαμε με στόχο την 6αδα αλλά δυστυχώς δεν πάνε όλα όπως θα θέλαμε. Τώρα για το τι έφταιξε σίγουρα έγιναν κάποια λάθη το καλοκαίρι αλλά πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα μείνει στην Α' κατηγορία.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού έχουν βοηθήσει την ομάδα; Εσύ έχεις ξεχωρίσει κάποιον;

Οι νέες προσθήκες σίγουρα έχουν βοηθήσει την ομάδα αλλά αυτοί που έχουν κάνει την διαφορά για μένα είναι ο Rosa και ο Dauda. Τώρα βρίσκεσαι ως δανεικός, σε μια ιστορική ομάδα, που φέτος ανέβηκε Γ' Εθνική.

Πως νιώθεις γι' αυτό;

Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά για την ΑΕΜ μέχρι στιγμής που σημαίνει ότι κινδυνεύει να πέσει κατηγορία.

Τώρα που ανήκεις και εσύ στην ομάδα πιστεύεις ότι μπορείς να βοηθήσεις για την παραμονή της;

Όλοι όσοι βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στην ΑΕΜ γνωρίζουμε την αξία της ομάδας και ο καθένας ξεχωριστά δίνει το 200% σε κάθε αγώνα για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

Πες μου διάφορες ανάμεσα σε Α' και Γ' Εθνική.

Πιστεύω πως όσο ανεβαίνεις επίπεδο το μόνο που αλλάζει είναι η ταχύτητα και η ποιότητα παιχνιδιού. Χαρακτήρισε μου τον εαυτό σου και αιτιολόγησέ μου το γιατί. Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, αφήνω τους άλλους να το κάνουν για εμένα.

Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός του ποδοσφαίρου;

Όχι...ασχολούμαι μόνο με το ποδόσφαιρο και όπως είπα και στην αρχή έχει γίνει τρόπος ζωής.

Τι σου λένε οι δικοί σου άνθρωποι για την μέχρι στιγμής πορεία σου αλλά και την επιλογή σου να ακολουθήσεις επαγγελματικά το ποδόσφαιρο;

Είναι συνέχεια κοντά μου και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.

θα "θυσίαζες" τον ελεύθερο σου χρόνο αλλά και ότι κάνεις τώρα που σε ευχαριστεί για να φτάσεις πιο ψηλά στο ποδόσφαιρο;

Δεν είναι δύσκολο να θυσιάσω κάτι που με ευχαριστεί γιατί αυτό που με ευχαριστεί το κάνω ήδη το να είμαι στο γήπεδο και να δουλεύω για τον εαυτό μου και να γίνομαι καλύτερος είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση μου.

Επιμέλεια | Εύη Μπέλου

Πηγή | olatagoal.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr