ΑΕΜ: «Κυρία Πετρονικολού βάλλεται εναντίον της ομάδας γράφοντας δυστυχώς Μαύρη σελίδα»

Η απάντηση της ΑΕΜ στην ανακοίνωση της πρόεδρου του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου κ.α Παρασκευής Πετρονικολού – Μπαλτά.

 

"Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την απάντηση της κυρίας Πετρονικολού - Μπαλτά στην προ ημερών ανακοίνωση της ομάδας μας σχετικά με την τραγική κατάσταση που επικρατούσε και επικρατεί στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Μην έχοντας επιχειρήματα και τεκμηριωμένες απαντήσεις η πρόεδρος του πνευματικού κέντρου επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου στοχοποίηση απέναντι στην ΑΕ Μεσολογγίου. Κυρία Πετρονικολού είστε η πρώτη πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου και Αντιδήμαρχος που βάλλεται εναντίον της ομάδας της πόλης. Βάλλεται κατά της ΑΕΜ. Γράφετε ιστορία και δυστυχώς η σελίδα της είναι ΜΑΥΡΗ.

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, όχι μόνον εσάς αλλά και διάφορους συνεργάτες σας ότι το Δ.Σ. της ΑΕΜ δεν διοικείται αλλά διοικεί. Το Δ.Σ. της ΑΕΜ δεν έχει αφεντικά, ούτε υποβολείς παραπλανητικών ανακοινώσεων.

Ήδη από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας το 2016 είχαμε βγάλει σχετική ανακοίνωση υπόψιν της τότε δημοτικής αρχής για την κατάσταση του γηπέδου. Εκθέσαμε ουκ ολίγες φορές τα προβλήματά μας στους τότε αρμόδιους αντιδημάρχους και στον προηγούμενο δήμαρχο. Αυτά τα γνωρίζετε; Ή μήπως πέσατε με αλεξίπτωτο στα κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης τους τελευταίους οκτώ μήνες;

Τα μικροπολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας κρατήστε τα για τα δημοτικά συμβούλια και βρείτε μεταξύ σας οι παρατάξεις. Ουδόλως μας ενδιαφέρει  ποιος έπραξε περισσότερα ή λιγότερα. Εμείς αγωνιζόμαστε ώστε να έχει το Μεσολόγγι τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αξίζει. Η αλήθεια δεν έχει παρατάξεις αλλά έχει την γενική ομολογία του λαού.

Δυστυχώς κυρία Πετρονικολού διαστρεβλώνετε την είδηση με σχόλια που έχουν ως σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Το γεγονός είναι ένα. Η απουσία αθλητικού οράματος. Οι μυθοπλασίες του γεγονότος πολλές, και με σκοπό να θίξετε πρόσωπα και υπολήψεις (ανθρώπους με οικογένειες και παιδιά, ανθρώπους με κοινωνικό και επαγγελματικό κύρος, ανθρώπους που ουδέποτε έδωσαν αφορμή για ουδέν σχόλιο) με ψευδή και αναπόδεικτα στοιχεία. Έγινε μια τοποθέτηση που αφορά στην αδιαφορία της δημοτικής αρχής να συναντηθεί με τους παράγοντες της ΑΕΜ και να επιλυθούν τα βασικά προβλήματα της ομάδας. Ανταπαντάτε λοιπόν με θέσεις που αφορούν σε άλλα θέματα. Το πλέον εύκολο για εμάς είναι να αντεπιτεθούμε με βάσιμα και αποδεικτικά στοιχεία. Ωστόσο για να μιλήσουμε με αθλητικούς όρους εμείς παίζουμε μπάλα με ήθος, ευγενή άμιλλα και σεβασμό, τόσο στον συμπαίκτη όσο και στον αντίπαλο. Εσείς βγήκατε offside κυρία Πετρονικολού.

Ας επανέλθουμε όμως στο ζητούμενο. Αναφέρετε ψευδώς πως εκτελούσαμε προπονήσεις όλο το περασμένο χρονικό διάστημα στο ΔΑΚ. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου δεν σας ενημέρωσαν πως από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά δεν έγινε καμία προπόνηση της ομάδας μας εκεί ενώ μέχρι τότε είχαν πραγματοποιηθεί ελάχιστες; Μπορείτε κάλλιστα να ανατρέξετε σε αθλητικές ιστοσελίδες της περιοχής που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας ώστε να διαπιστώσετε πως η ΑΕΜ έκανε προπονήσεις στο Ενωσιακό γήπεδο και ορισμένο αριθμό προπονήσεων στο γήπεδο της Ματαράγκας. Μήπως έχετε αποδείξεις για το αντίθετο; Οι μόνοι που έκαναν προπονήσεις εκεί ήταν οι πρόσφυγες που διαμένουν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Kυρία Πετρονικολού επειδή δεν γνωρίζετε σας ενημερώνουμε ότι τα χρώματα της ομάδας μας είναι μπλε - άσπρο με έμβλημα το κανόνι. Μην εκτίθεστε λοιπόν με ανακριβείς δηλώσεις ή τουλάχιστον μην σας εκθέτουν οι συνεργάτες σας. Μιας και αναφερθήκατε και στα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία ότι εκτελούσαν προπονήσεις στους αγωνιστικούς χώρους του ΔΑΚ τα καλούμε να πάρουν θέση για την καταλληλότητα ή μη του ΔΑΚ Μεσολογγίου.  Εμείς όμως ως ένδειξη καλής θέλησης καθόσον δεν γνωρίζετε που βρίσκεται το ΔΑΚ Μεσολογγίου σας παραθέτουμε τις γεωγραφικές συντεταγμένες του (x= 274676.731, y=4249156.639) ώστε να βρείτε τον προσανατολισμό σας και να έχετε ιδία άποψη.

Επίσης στη συνάντηση των Χριστουγέννων ευτυχώς υπάρχει και άλλο πρόσωπο παρών, πρώην συνεργάτης σας ο οποίος κάλλιστα μπορεί να επιβεβαιώσει τα αιτήματα μας σχετικά με την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και το μείζον θέμα της αδειοδότησης της κερκίδας καθ' όσον γνωρίζετε αγωνιστικός χώρος χωρίς άδεια κερκίδας δεν έχει νόημα.

Επιπλέον αναφέρεστε σε αδυναμία εκτέλεσης έργων λόγω της πανδημίας COVID – 19. Μήπως έχετε κάποια ημερομηνία παράδοσης του έργου να μας κοινοποιήσετε; Κυρία Πετρονικολού η υπεύθυνη στάση εκ μέρους σας θα ήταν να επισκεφτείτε γήπεδα τουλάχιστον όμορων δήμων ή να συνομιλήσετε με τους αντίστοιχους αντιδημάρχους ώστε να ενημερωθείτε. Εμείς σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες από συντήρηση γηπέδων όμορων δήμων εν μέσω πανδημίας COVID – 19. Εμείς μιλάμε με στοιχεία και όχι με παραπλανητικές φωτογραφίες και ψεύδη. Εκτός και αν ο COVID – 19 έπληξε μόνο τον Δήμο Μεσολογγίου και συγκεκριμένα το Μεσολόγγι. Εκτός και αν ο ιός μεταλλάχθηκε και καταστρέφει το γκαζόν από τα γήπεδα ή εμποδίζει μηχανήματα και εργάτες να κατασκευάζουν κερκίδες. Ως υπεύθυνη διοίκηση που ήμασταν σας δηλώνουμε ότι θα στείλουμε επιστολή στους κυρίους Τσιόδρα και Χαρδαλιά να μας ενημερώσουν. Αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο θα σας ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη.

Κύριε Δήμαρχε, κυρία Πετρονικολού το πρόβλημα ήταν και είναι οι κακές αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν αδιάψευστο μάρτυρα τις φωτογραφίες και την γενική ομολογία των πολιτών. Ας ελπίσουμε πως τόσο η προηγούμενη όσο και η σημερινή ανακοίνωσή μας θα αποτελέσει εφαλτήριο ώστε να πραγματοποιηθούν οι βασικές εργασίες στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Εμείς αποχωρήσαμε για τους λόγους που αναφέραμε στην προηγούμενη ανακοίνωση.

Κυρία Πετρονικολού ευελπιστούμε στην άμεση βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων για το καλό του μεσολογγίτικου αθλητισμού και όχι μόνο.

Σε αθλητικούς όρους η μπάλα είναι στα πόδια σας. Μην τη χάσετε ξανά".

Με εκτίμηση Δ.Σ.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr