Κρίσιμη Γ.Σ για ΑΕΜ.. προσπάθειες για συσπείρωση δυνάμεων

Κρίσιμη ημέρα η αυριανή Τετάρτη 22 Ιουλίου για την ΑΕΜ μιας και έχει προγραμματιστή στις 19:30 στη Μικρή Αίθουσα του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (πρώην Νομαρχία) η γενική συνέλευση που θα ορίσει και την επόμενη ημέρα για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Τις τελευταίες ημέρες στην πόλη του Μεσολογγίου κυκλοφορήσαν διάφορα σενάρια περί μη δήλωσης της ομάδας στη Γ΄Εθνική και αλλά πολλά διάφορα, τα οποία απ ότι φαίνεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr ενεργοποίησαν ανθρώπους που όλα αυτά τα χρονιά είναι διπλά στην ομάδα (έμμεσα η άμεσα) με αποτέλεσμα τα τελευταία 24ωρα να γίνεται μια προσπάθεια για συσπείρωση δυνάμεων η οποία θα είναι αντάξια των 90 ΧΡΟΝΩΝ που θα γιορτάσει σε λίγους μήνες ο σύλλογος.

Απ ότι μαθαίνουμε οι συζητήσεις και οι επαφές γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και ενδεχόμενος την Τετάρτη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να υπάρχουν καλές ειδήσεις για το πολυπληθές φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Εν αναμονή της αυριανής λοιπόν..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr