Φιλική νίκη για την ΑΕΜ επί της Θύελλας Πατρών

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Φιλική νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα επί της Θύελλας Πατρών, με την ομάδα του Μεσολογγίου να μετράει μέχρι σήμερα το απόλυτο 4Χ4 στα φιλικά προετοιμασίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Φώτης Αραβαντινός» και ήταν ένα δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες λίγες ημέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο και το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνική, με τους Γιώργο Ταράση και Σάκη Πεφάνη να χρησιμοποιούν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο πρώτο μέρος μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Κολοβάκης και εκτέλεσε ο συνήθης ύποπτος Σπύρος Γεωργούσης, ο οποίος μετά την επίτευξη του τέρματος έδειξε προς στον ουρανό θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τον δάσκαλο του όπως τον αποκαλούσε Γιώργο Γαλανό ο οποίος πριν λίγα εικοσιτετράωρα έφυγε από την ζωή.

Το 2-0 έγινε στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου μετά από κλέψιμο του Γεωργούση στην μεσαία γραμμή και ατομική ενεργεία θα βρει τον Μπελεβώνη και αυτός με σουτ θα διαμόρφωση το τελικό σκορ.

Επόμενο επίσημο όμως παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου το προσεχές Σάββατο 12/9 στις 17:00 στο Γήπεδο της Κατοχής κόντρα στην Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος για την 1η φάση του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι έντεκα με τους ποιούς ξεκίνησε το παιχνίδι ο Γιώργος Ταράσης: Μανιάτης, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Χριστογιάννης, Τραγουλιάς, Ντζιμάνης, Πατίλας, Θεοτοκάτος, Πιστιόλης, Κολοβάκης και Γεωργούσης.

Οι έντεκα με τους ποιούς ξεκίνησε το παιχνίδι ο Σάκης Πεφάνης: Διαμαντόπουλος, Μαρκόπουλος, Αδαμόπουλος, Αγουρίδης, Κατριβέσης, Αποστολόπουλος, Μπούμπαλης, Πανίτσας, Σκόνδρας, Ντίνος, Αγγελής.