Φιλικό με Αχαϊκή στο γήπεδο της Χάλκειας για την ΑΕΜ (pics)

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι για την ΑΕΜ το Σάββατο 3 Οκτωβρίου με την ομάδα του Μεσολογγίου να υποδέχεται στις 16:30 στο γήπεδο της Χάλκειας την ομάδα της Αχαϊκής.

Οι δυο ομάδες βρεθήκαν αντιμέτωπες και στις 22 Αυγούστου σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Κάτω Αχαΐας με την ΑΕΜ να παίρνει την νίκη με σκορ 1-0.

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, καθώς ο επιβαρημένος αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Μεσολογγίου ο οποίος χρήζει άμεσης ανακατασκευής έχει θέση εκτός προπονήσεων τρεις ποδοσφαιριστές, και γι αυτό το λόγω οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την απόφαση να γίνει το φιλικό στο γήπεδο της Χάλκειας το οποίο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το aitosports.gr βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση λόγω της περιποιησης που λαμβάνει εδώ και 2,5 χρόνια από την εταιρία του κ. Γιώργου Τέγα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr