Βαριά ήττα με κάτω τα χέρια στη Ρόδο για την ΑΕΜ

Κατηγορία: Α.Ε. Μεσολογγίου

Την δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής γνώρισε η ΑΕΜ στη Ρόδο από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 4-0.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μια δίκαιη και άνετη επικράτηση με σκόρερ τους Δούμτση στο 13΄, Ντούνη στο 21΄, Κέρι στο 29΄ και Μίσκου στο 59΄. Η ομάδα της Ρόδου κέρδισε και πέναλτι στο 57΄, με τον Δουλιώτη να νικάει από τα έντεκα βήματα τον Κέρι.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα του Μεσολογγίου έδειξε ότι υστερεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σε παίκτες με παραστάσεις από το απαιτητικό και δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, και η ενίσχυση της στο βαθμό που είναι εφικτό επιβάλλεται ώστε η ομάδα να δείξει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο τις επόμενες αγωνιστικές.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Δημητρακόπουλος, Βλατάκης και Μποντζος.

ΡΟΔΟΣ (Μανωλης Σκυβαλος) Μανουσάκης, Καψάλης (80΄Ντούνιας), Καρικι (59΄Λάσκαρης), Τρόκα (67΄Μπουρνέλης), Νικολοπουλος (67΄Ξεπαπαδακης), Γωνιωτακης, Τσούτσης, Δουμτσης, Ζούνης (59΄Αργκιλεσι), Κερι.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Λάκης Παπαχρήστος), Δουλιώτης, Μανέτας, Τασσος, Γαβριηλ, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Κακιώνης, Χαλαζιάς, Πασπαλιάρης (62΄Βαρούχος), Μιχαλόπουλος (88΄Βασόπουλος), Πλαστήρας (46΄Κουφός).