Έπιασε κορυφή.. με ανατροπή η ΑΕΜ

Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ για την 15η αγωνιστική και πρώτη για το 2015 απέναντι στον Αετό Σταμνάς με 3-1, που την βάζει στην θέση του οδηγού στην βαθμολογία μετά τις απόλυες που είχαν Ναυπακτιακός Αστέρας και Όμηρος Νεοχωρίου που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 απέναντι σε Φλόγα Παλαιομάνινας και Απόλλων Θέρμου.

Απόλυτος αιφνιδιασμός για τους φιλοξενούμενους με τον Τσοπανά στο 9΄να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μετά από ολιγωρία της άμυνας σε σεντρα από δεξιά και πλασέ του πρωτοεμφανιζόμενου με την φανέλα ποδοσφαιριστή του Αετού Σταμνάς.

Δυο μεγάλες ευκαιρίες μια για κάθε ομάδα στα επόμενα δέκα λεπτά, στο 14΄  κλέψιμο της μπάλας από τον Μπαρμπαρούση που θα μπει στην περιοχή από αριστερά και θα κάνει την σέντρα στην καρδιά της άμυνας, κεφάλια του Γκάτση με την μπάλα να τραντάζει στην κυριολεξία το οριζόντιο δοκάρι του Σαμαρά και να απομακρύνεται.

Στο 17΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ για τον Βλαχογιάννη που θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το πλασέ με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Δουλιώτη.

Στο 34΄θα έχουμε τον σοβαρό τραυματισμό του Δενδρινού στο αριστερό γόνατο, με τον ποδοσφαιριστή μετά τις πρώτες βοήθειες της νοσηλεύτριας του παιχνιδιού κ. Καπνίση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ασθενοφόρο.

Η ισοφάριση θα έρθει στο 66΄για την ΑΕΜ, όταν ο Κρούτη με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστία του Σαμαρά και θα κάνει το 1-1.

Στο 80΄οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Μπαλάφας θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι του παιχνιδιού για αντικανονικό μαρκάρισμα .

Η πλήρης ανατροπή θα έρθει στο 85΄για τους γηπεδούχους, συνδυασμός Κρούτη με Γκάτση, με τον τελευταίο να σπάει την μπάλα στον Μπαρμπαρούση, σουτ και 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς για παίκτες και φιλάθλους των γηπεδούχων.

Ένα λεπτό αργότερα στο 86΄, ο Κρούτη με τον Γκάτση θα παίξουν υποδειγματικά το ένα-δυο, με πλασέ ο τελευταίος θα γράψει το τελικό 3-1.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

3΄σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Παστρωμά άουτ.

9΄γκολ για τον Αετό, σεντρα από δεξιά, αδράνεια από αμυντικούς και τερματοφύλακα να διώξουν την μπάλα, πλασέ του Τσοπανά και 0-1.

14΄κλέψιμο της μπάλας από τον Μπαρμπαρούση που θα μπει στην περιοχή από αριστερά και θα κάνει την σέντρα στην καρδιά της άμυνας, κεφάλια του Γκάτση με την μπάλα να τραντάζει στην κυριολεξία το οριζόντιο δοκάρι του Σαμαρά και να απομακρύνεται.

17΄μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΜ για τον Βλαχογιάννη που θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το πλασέ με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο του Δουλιώτη.

29΄σουτ έξω από την περιοχή του Κρούτη, μετά ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Σαμαράς.

30΄κορνερ Βαβάτσικου, πλασέ του Κρούτη με τον Σαμαρά να διώχνει και πάλι σε κόρνερ.

34΄θα έχουμε τον σοβαρό τραυματισμό του Δενδρινού στο αριστερό γόνατο, με τον ποδοσφαιριστή μετά τις πρώτες βοήθειες της νοσηλεύτριας του παιχνιδιού κ. Καπνίση να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ασθενοφόρο.

59΄σεντρα από δεξιά του Γαβρίνα σουτ του Γκάτση μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

66΄γκοοολ για την ΑΕΜ, σουτ του Κρούτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Σαμαρά και 1-1.

74΄εντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα που Πασπαλιάρη Γιάννη από δεξιά, διαιτητής και πρώτος βοηθός έδειξαν παίζεται.

75΄κορνερ από δεξιά Βαβάτσικου, κεφαλιά Γαβρίνα με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

79΄σέντρα από δεξιά του Βαβάτσικου με την μπάλα να περναει παράλληλα με την εστία και τον επερχόμενο Γκάτση να μην μπορεί να έρθει σε επαφή.

80΄οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Μπαλάφας θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι του παιχνιδιού για αντικανονικό μαρκάρισμα .

85΄γκοοολ για την ΑΕΜ, όμορφος συνδυασμός Κρούτη με Γκάτση, με τον τελευταίο να σπάει την μπάλα στον Μπαρμπαρούση, σουτ και 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς για παίκτες και φιλάθλους των γηπεδούχων.

86΄γκοοολ για την ΑΕΜ, ο Κρούτη με τον Γκάτση θα παίξουν υποδειγματικά το ένα-δυο, με πλασέ ο τελευταίος θα γράψει το τελικό 3-1.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης παίκτες και τεχνικό τιμ αφιέρωσαν την νίκη στον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Δενδρινό και του εύχονται ταχιά ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Ένα μεγάλο μπράβο και στην νοσηλευτήρια του παιχνιδιού κυρία Καπνίση που ήταν αποτελεσματική σε όλα τα συμβάντα που χρειάστηκε να φέρει εις πέρας.

Με λάθη η διαιτησία των κ.κ Χρέλια και Ζυγούρη, απαρατήρητος πέρασε ο δεύτερος βοηθός κ. Σπυριδόπουλος.

ΑΕΜ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Πέκεζ, Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης, Δενδρινός (λ.τ 37΄Πασπαλιάρης Ι.) Νικολόπουλος, Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Κρούτη.

ΑΕΤΟΣ: (Βάρας – Παστρωμάς) Σαμαράς, Μπούρος, Χόντος, Φράγκος (λ.τ 84΄Γούλας), Τσιλιπάνος Γ, Μπαλάφας, Κουσκούνης (66΄Τσιλιπάνος Σ), Τσοπανάς, Κουκουγιάννης, Βλαχογιάννης, Παστρωμάς.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr