Μεγάλη ζημία ..τέλος η χρονιά για Δενδρινό


Η ατυχία χτύπησε για ακόμα μια φορά την πόρτα της ΑΕ Μεσολογγίου αυτή την φορά με αποδέκτη τον αρχηγό της ομάδας Παναγιώτη Δενδρινό που μετά τον χθεσινό τραυματισμό του θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά.  

Άκρως απογοητευτικά ήταν τα πρώτα ευρήματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το απόγευμα ο έμπειρος αμυντικός, ολική ρήξη προσθίου χιαστού, μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού, ενώ έχει πειραχθεί και ο μηνίσκος.

Στο στρατόπεδο της ομάδας δεν μπορούν να πιστέψουν την κακοδαιμονία που έχει βρει την ομάδα από την αρχή της χρόνιας με τους σοβαρούς τραυματισμούς των, Γρηγόρη Διαμαντόπουλου, Αλέξανδρου Θεοδωρίδη και του Παναγιώτη Δενδρίνου.

Μεγάλος προβληματισμός και αγανακτηση υπάρχει και από το γεγονός ότι όλοι οι τραυματισμοί έχουν σημειωθεί στο γήπεδο του Μεσολογγίου, καθώς παρά της προσπάθειες της ομάδας ώστε να μπορέσει να διατηρήσει σε μια υποτυπώδη καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο, αυτός καθημερινά και με σύμμαχο την αδιαφορία των υπευθύνων και συνεπικουρούμενο τις καιρικές συνθήκες γίνεται και χειρότερος, με την αλλαγή έδρας να είναι προ των πυλών.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr