Νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή !


Χωρίς περεταίρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Φλόγα Παλαιομάνινας για την 16η αγωνιστική στο γήπεδο του Δοκιμίου.

Νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, με τον Βασίλη Ξανθόπουλου να μην μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες, Δενδρινό, Μιχαλόπουλο, Γαρούφη, τον στρατευμένο Ντζιμάνη και τον ανέτοιμο Θεοδωρίδη.

Περιορισμένες αναμένονται να είναι οι διορθωτικές κινήσεις στο αρχικό σχήμα της ομάδας με βάση τα όσα έδειξε ο έμπειρος τεχνικός στις δυο τελευταίες προπονήσεις.

Αρκετός αναμένεται να είναι για ακόμα ένα παιχνίδι ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα στους παίκτες της ομάδας του Μεσολογγίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕΜ και την τέταρτη της βαθμολογίας ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr