Παρελθόν ο Κρούτη από την ΑΕΜ


Παρελθόν από την ΑΕΜ αποτελεί από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Άλκης Κρούτη.

Ο Αλβανός πολύπειρος υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός, σε συνάντηση που είχε πριν μια εβδομάδα, είχε μεταφέρει στον πρόεδρο της ομάδας κ. Διονύση Βισβίκη την επιθυμία να αποχωρίσει από τον σύλλογο του Μεσολογγίου για προσωπικούς λόγους μετά το παιχνίδι με τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου όπου αποχαιρέτισε τους πρώην συμπαίκτες του το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ θέλησε μέσα από την ιστοσελίδα να προβεί στις ακόλουθες δηλώσεις..

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα και τους απλούς φιλάθλους που με αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στο Μεσολόγγι, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρόεδρο της ομάδας κ. Βισβίκη για την άψογη συνεργασία μας. Οι λόγοι που με κάνουν να αποχωρώ αυτή την στιγμή από την ομάδα είναι καθαρά προσωπικοί, και ευχαριστώ την διοίκηση που έκανε δεκτό το έτοιμα μου. Εύχομαι, και είμαι σίγουρος, πως η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της χρονιά. Σας ευχαριστώ όλους !!!»

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία αποχώρισε το καλοκαίρι την Α.Ε Κεφαλληνίας, και το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κεφαλληνίας – Ιθάκης.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr