ΑΕΜ: «Πάνοπλη» για το ντέρμπι με τον Άρη Αιτωλικού


Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό 21/2 τοπικό ντέρμπι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στις 15:00 μ.μ απέναντι στον Άρη Αιτωλικού για την 22η αγωνιστική της Α κατηγορίας.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έχει ζητήσει από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή καθώς τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΜ και τον Άρη ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης των δυο ομάδων όλα τα χρόνια κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Το μόνο πρόβλημα για τον έμπειρο τεχνικό είναι η απουσία του «χρυσού» σκόρερ του παιχνιδιού του πρώτου γύρου Γιώργου Πασπαλιάρη (θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του) με το τέρμα του οποίου στο 66΄΄ η ΑΕΜ είχε αποδράσει με το τρίποντο από το Αιτωλικό στις 22/11.

Τακτική, στημένα και δίτερμα περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο φίλαθλος κόσμος τόσο από το Μεσολόγγι αλλά και από το Αιτωλικό που θα βρεθεί αύριο στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ώστε να παρακολουθήσει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr