Με την δέουσα προσοχή στο Αγγελόκαστρο η ΑΕΜ


Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για την 25η αγωνιστική, που είναι και η προτελευταία της κανονικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου θα βρεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου (15:30 η ώρα), μια ομάδα που βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς και έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά εδώ και 2 αγωνιστικές την παραμονή της στην κατηγορία.

Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς ο αντίπαλος αναμένεται να αγωνιστεί χωρίς κάποιο ιδιαίτερο άγχος που της περισσότερες φόρες αυτό μπορεί να ελλοχεύει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Αγρινιώτη τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Πασπαλιάρη Γιάννη, Μπαρμπαρούση και Μαντζάνα.

Μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση στο παιχνίδι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο έμπειρος τεχνικός, που στην τελευταία προπόνηση έδωσε μεγάλη έμφαση στην τακτική και στα στημένα.

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr