«Αποχώρισε στο 35΄ από το γήπεδο ο Βασίλης Ξανθόπουλος»


Ήταν το 35΄ της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και τον Απόλλων Δοκιμίου όταν είδαμε τον τεχνικό των κανονιέρηδων Βασίλη Ξανθόπουλο να αποχωρεί από το ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Ο έμπειρος τεχνικός με το σκορ 2-0 υπέρ της ομάδας του, σε συνάρτηση με την ευκαιρία που του δινόταν να παρακολουθήσει την εξέλιξη ενός παιχνιδιού ανάμεσα σε δυο ομάδες που θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή, αναχώρησε για το Δοκίμι ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στην Φλόγα Παλαιομάνινας και τον Όμηρο Νεοχωρίου.

Την ομάδα κοουτσάρισαν για το υπόλοιπο του παιχνιδιού (είχαν δοθεί από τα αποδυτήρια οι ανάλογες εντολές), ο γυμναστής της ομάδας Άγγελος Φραγκούλης, μαζί με τον γυμναστή τερματοφυλάκων Γιώργο Χρήστου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε και η συνδρομή του αρχηγού της ομάδας Παναγιώτη Δενδρινού.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr